Kærlighed til den feminine og maskuline energi

Når det er vinteren er det tid til at søge dybere ind i os selv. Det er i denne tid hvor vi alle søger ind og gemmer os, men det er også nu at du har muighed for at kigge indad og åbne op for din skattekiste af hemmeligheder. Alle de hemmeligheder som du normalt måske ikke har lyst til at kigge på. 

Livet skal være sjovt og nu er tiden til at du kan møde dit egen indre feminine kvinde og maskuline mand. Det kan være spændende at åbne op for det indre i dig selv. Kærlighedens energi er blevet så meget stærkere her på jorden. 

Tiden er til at åbne op for kærligheden i dig selv og til andre. Dette kan kun opstå hvis du elsker dig selv. Livet er for kort til at gemme sig selv væk, og det er i mødet med andre at vi møder os selv. 

Når bevidstheden i dig åbnes vil du møde dig selv på på nye måder. Dette kan være skræmmende og kræver mod, og det kan være som en følelse af at fremmedgørelse af dig selv, indtil du har fundet roen i dit nye dig. Alle processer tager tid og tålmodighed er en dyrbar gave når denne udvikling opstår.

Igennem kroppen kan bevidstheden udvikle sig, og igennem dans og feminine bevidsthed kan du åbne op for mere af din styrke og møde dig selv på nye måder. Dette vil være endnu mere kraftfuldt sammen med andre kvinder eller mænd. At arbejde med polariteten mellem det maskuline og feminine og energien i os selv. Energier som vi alle indeholder, men som ikke er så fremtræden her i vesten. Den maskuline energi har overtaget og er stille og rolig på vej tilbage. Nu er tiden for at finde balancen. Balancen i den feminine og maskuline energi og i kærligheden på jorden.

I vesten har kvinder "glemt" det feminine og søger mod den maskuline energi. Sådan er verden blevet igennem tiden fordi samfundet er maskulint. Den maskuline energi er flydet ud hos mændene (pga. kvinderne) så det er vigtigt for balancen at mænd åbner op for denne energi igen, åbner op for at være faste og stabile, hvor den feminine energi er legende og ubeslutsom.

Den feminine energi skriger op om at få lov til at komme frem igen, så der kan komme balance mellem den maskuline energi og den feminie energi. Den feminine energi er kraftfuld og energiserende, og derfor er den blevet holdt nede igennem årtusende. Det er ikke en tilfældighed at Maria Magdalene blev gemt væk, allerede dengang på Jesus tid var de klar over denne kratfulde energi.

Livet skal leves i overensstemmelse med vores indre energi, ellers lukker du dig selv ude og livet bliver til et sted hvor overlevelse reagere, de lavere energier. Når vi møder os selv igennem vores egen energi, den maskuline og den feminine energi i balance, vil mødet med os selv og mødet med andre mennesker blive meget mere intens og fuldstændigt.

Igennem kroppen med dans, bevægelse, yoga og selvudvikling i forskellige former kan du søge dybere. Bliv dus med dig selv, inde i dig, udenfor dig og i samklang med andre mennesker. Verden venter kun på dig, med din energi og facetter. Tro på at du kan gøre en forskel som den du er.

Nyd livet lige som det er. Mulighederne ligger lige foran dig.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kærlighed til den feminine og maskuline energ. Læs mere