CV ansøgning og Linkedin 19 års erfaring

Jobcoaching. Træf de rigtige valg i arbejdslivet.

Blog forfatter

Jobcoaching. Træf de rigtige valg i arbejdslivet. Få hjælp nu.

Jobcoaching kan skabe klarhed for dig ift. dit arbejdsliv eller ift.  balancen mellem dig, dit liv og dit arbejdsliv. Og være et stærk supplement til din ansøgning og CV.

Du kan også bruge det til at få hjælp med at definere, hvilke helt konkrete aktionstep, du har brug for at indføre i dit liv nu, for at komme i den retning du ønsker.

Ligeledes kan det hjælpe dig med rigtig mange andre ting: for eksempel kan det være med til at tydeliggøre for dig, om der er nogle forhold omkring dit arbejdsliv, dit job eller dit jobindhold, der er i modstrid med dine behov, værdier og drømme som menneske.

Måske er du i et job, der slet ikke møder dine ønsker eller også er der slet ikke plads "til dig" fordi dit arbejde tager alt for mange ressourcer. 

Jeg har gennemført flere 1000 samtaler og når jeg arbejder med mine kunder, sker det meget ofte, at vi, når vi går i dybden med at undersøge klientens inderste drømme og ønsker, støder ind i, at de har opbygget et arbejdsliv og liv, hvor de har glemt at gøre plads til det, som virkelig inspirerer dem. 

Der er mange årsager til, at man lige pludselig opdager, at man glemte en meget vigtig brik i puslespillet da man satte livet sammen - job, parforhold, børn, uddannelse osv.

Meget ofte forstår klienten, at der ligger nogle særlige overbevisninger til grund for en oplevet modstand mod at skifte retning eller ændre branche. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe kunder over barrieren ift. at træffe andre valg.

Det kan være svært lige pludselig at vende skuden og begynde at tænke og gøre anderledes i forhold til ens job og livsindhold. Men det er muligt og mange mennesker gør det hver eneste dag.

Hvis du vil læse mere om, hvad målrettet jobcoaching kan gøre for dig og din balance mellem ønsker og behov, privatliv og arbejdsliv, kan du læse mere her i Jobcoaching

 

Hilsner Helena

 www.CV-Supporten.dk

__________________________

Helena Nylander. Certificeret i ansøgningsmateriale, og 19 års erfaring Professionelle CV'er, ansøgninger og Linkedin.
https://cv-supporten.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Jobcoaching, træf de rigtige valg i arbejdslivet