CV ansøgning og Linkedin 19 års erfaring

Jobcoaching. Træf de rigtige valg i arbejdslivet.

Blog forfatter

Jobcoaching. Træf de rigtige valg i arbejdslivet. Få hjælp nu.

Jobcoaching kan skabe klarhed for dig i forhold til dit arbejdsliv og i forhold til balancen mellem dig, dit liv og dit arbejdsliv. Og være et stærk supplement til din ansøgning og CV.

Du kan også bruge det til at få hjælp med at definere, hvilke helt konkrete aktionstep, du har brug for at indføre i dit liv nu, for at komme i den retning, du ønsker.

Ligeledes kan det hjælpe dig med mange andre ting: for eksempel kan det være med til at tydeliggøre for dig, om der er nogle forhold omkring dit arbejdsliv, dit job eller dit jobindhold, der er i modstrid med dine behov, værdier og drømme som menneske.

Måske er du i et job, der slet ikke møder dine ønsker, eller også er der slet ikke plads "til dig", fordi dit arbejde tager alt for mange ressourcer. 

 

Jeg har som uddannet jobcoach og mange års erfaring som jobrådgiver, stor erfaring:

Jeg har gennemført flere 1000 samtaler. I samtalerne går vi i dybden med at undersøge klientens inderste drømme og ønsker. 

I samtalerne kan der komme mange temaer op. For eksempel oplever mange, at man har overset vigtige personlige faktorer, da de opbggede deres jobliv - faktorer som jobindhold, parforhold, børn, uddannelse osv.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mine kunder over den modstand, der kan være mod at træffe andre valg.

Det kan være svært at vende skuden, og begynde at tænke og gøre anderledes i forhold til ens job og livsindhold. Men det er muligt, og mange mennesker gør det hver eneste dag.

Hvis du vil læse mere om, hvad målrettet jobcoaching kan gøre for dig og din balance mellem ønsker og behov, privatliv og arbejdsliv, kan du læse mere her i Jobcoaching

 

Hilsner Helena

 www.CV-Supporten.dk

__________________________

Helena Nylander. Ekspert i personlige profiler og ansøgningsmateriale. Professionelle CV'er, ansøgninger og Linkedin. 19 års erfaring.
https://cv-supporten.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Jobcoaching, træf de rigtige valg i arbejdslivet