Kærlighed uden kamp - for kvinder

Jobcoaching. Træf de rigtige valg i arbejdslivet (og dermed i livet).

Blog forfatter
Jobcoaching. Træf de rigtige valg i arbejdslivet (og dermed i livet). Jeg hjælper dig på vej.

Jobcoaching  kan skabe klarhed for dig ift. dit arbejdsliv eller balancen mellem dig, dit liv og dit arbejdsliv. Og være et stærk supplement til din ansøgning og CV.

Det kan hjælpe dig med at definere dine dybe inderste ønsker og værdier i forhold til dit liv og dit arbejdsliv.

Det kan også hjælpe dig med at definere hvilke helt konkrete aktionstep, du har brug for at indføre i dit liv nu, for at komme i den retning du ønsker.

Det kan også hjælpe dig med rigtig mange andre ting: for eksempel kan det være med til at tydeliggøre for dig, om der er nogle forhold omkring dit arbejdsliv, dit job eller dit jobindhold, der er i modstrid med dine behov og længsler som menneske.

Måske er du i et job, der slet ikke møder dine ønsker eller også er der slet ikke plads "til dig" fordi dit arbejde tager alt for mange ressourcer. 

Jeg har gennemført over 1000 samtaler og når jeg arbejder med mine kunder, sker det meget ofte, at vi, når vi går i dybden med at undersøge klientens inderste drømme og ønsker, støder ind i, at de har opbygget et arbejdsliv og liv, hvor de har glemt at gøre plads til det som virkelig inspirerer dem. 

Der er mange årsager til, at man lige pludselig opdager, at man glemte en meget vigtig brik i puslespillet da man satte livet sammen - job, parforhold, børn, uddannelse osv.

Meget ofte forstår klienten, at de dybest set synes det er egoistisk, umodent og urelistisk at drømme og at have personlige ønsker og behov her i livet. Længser som man mærker i de stille stunder. 

Og det kan være svært lige pludselig at vende skuden og begynde at tænke og gøre anderledes i forhold til ens job og livsindhold. Men det er muligt og mange mennesker gør det hver eneste dag.

Hvis du vil læse mere om, hvad målrettet jobcoaching kan gøre for dig og din balance mellem ønsker og behov, privatliv og arbejdsliv, kan du læse mere her i Jobcoaching

Rigtig god læselyst

Hilsner Helena

__________________________

Helena Maria, ekspert i kvinden og den visdomsfulde kærlighedsrelation samt i feminine-maskuline dynamikker. Desuden dysfunktionelle/narcissistiske forhold samt professionelle CV og ansøgninger
http://www.awomansheart.dk/
http://cv-supporten.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
jobcoaching, træf de rigtige valg i arbejdslivet