Jeg er også amatør

Jeg betragter dette site som et sted, hvor alle - professionelle og amatører - kan boltre sig, og jeg tror også, at det er initiativtagernes hensigt. Det første, jeg lagde mærke til, da jeg kom ind på stedet, var ordene "Søg og find din terapeut, din meditationsgruppe ... " osv. Med det samme var jeg klar over, at der nok ville være en del reklamer. For hvordan skulle man ellers kunne finde sin terapeut her? Jeg er tryg ved at kunne vælge link til terapeuters og andres hjemmesider og læse om deres priser, konstatere, om de regner sig selv for noget. Jeg er også tryg ved at læse om de værdier, min eventuelt kommende terapeut lægger vægt på, så jeg kan danne mig et indtryk af, om retningen og kemien ville passe til min. Jeg synes også det er interessant at prøve at danne sig et overblik over de forskellige tilbud, der fremkommer i en verden, hvor mennesker ønsker at udvikle sig. Hver har vel sin egen vej.

Jeg har selv indimellem problemer og bliver frygteligt irriteret, når jeg fornemmer, at folk "bare vil gøre opmærksomme på sig selv, præke indsigter og tjene penge på os andre". Men efter at jeg har lært mig selv bedre at kende - det har jeg gjort ved at beslutte mig for at tage en uddannelse som psykoterapeut - (www.dipu.dk) - har jeg fundet ud af, at det er en projektion, jeg laver. Min irritation mod disse mennesker er allerede et tegn på, at her har jeg overset, at jeg i virkeligheden selv har de samme kvaliteter som dem, for ikke at tale om de samme ønsker. Når jeg indser det, forsvinder mine følelse af irritation, fordi den bunder i mindreværd.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Du er sgu sød og indsigtsfuld Munnie. Og skønt og hyggeligt at følge din finurlige blog :-)
Kh signe

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Nok en glad amatør her! Som dig kan jeg nogle gange blive lidt irriteret på folk der pakker gamle budskab ind i glans papir, og sælger det til over pris. Har opriktig talt ikke noget ønske om at gøre det samme (selv om jeg som de fleste andre gerne vil blive ansett som en "klog" person, og nettop går i "se på mig, se hvor dyktig jeg er" fællen). Alt i alt forsøger jeg dog at overbevise mig selv om at det ikke gør noget at folk blæser sig op og forsøger at score kassen på det. Men det er lidt svært nogle gange...

Jeg er også amatør