Jagten på den 6. sans - del 1


Her til aften, gik det nye program på kanal 4 "Jagten på den 6. sans" i luften.
Da jeg kender flere af deltagerne privat, har jeg ventet på det med spænding.
Efter at have fulgt med i det norske program, vidste jeg at programmet var i orden og at producerne var positivt indstillet overfor de deltagende clairvoyante og medier, og ikke var ude på at klæde de clairvoyante af, men netop ønskede og håbede på, at de kunne vise, at den 6. sans virkelig eksisterer. 
Da Steen Kofoed og Steen Landsy har været med til at sammensætte opgaverne samt fungeret som rådgivere på programmet, var der også garanti for programmets lødighed.

Nogle af deltagerne er folk der arbejder professionelt med clairvoyance / medieskab, mens andre har et helt almindeligt job.

I aftenens udsendelse, blev deltagerne sat på 3 opgaver.

Opgave nummer 1.
En kendt radio/tv vært / journalist (Mayianne Dinesen) var blevet bedt om i en periode at gå med nogle bjergkrystaller på sig, hvorved hun på den måde overførte sin energi til disse, og som deltagerne efterfølgende ville kunne læse.
Deltagerne blev en efter en ført ind i et rum, hvor bjergkrystallerne lå. Her kunne de vælge en af dem, tage den i hånden og så fortælle, hvad de mærkede.
Mayianne sad i et tilstødende rum sammen med programmets "dommer" Per Kanding der er kriminalinspektør og tidligere leder af Rejseholdet. De kunne høre alt hvad der blev sagt.

Nogle af deltagerne var meget præcise i deres udtalelser, mens andre ikke fik sagt andet end meget generelle ting der kunne passe på alle.
Nogle kunne præcist fortælle om og beskrive Mayianne, samt om hendes hjem, hvilken type kunst hun har på væggene og at hun bor med udsigt til grønne omgivelser.
Andre gættede på at stenene havde tilhørt en mand,  nogle  kom ind på følelsesmæssige sider i Mayiannes liv, men ikke kunne sige noget om hverken køn, bolig eller lignende.

Selvfølgelig bliver der klippet og redigeret i udsendelsen, og derfor kan jeg ikke vide i hvilken rækkefølge deltagerne er kommet ind i rummet, eller om alle har rørt ved samme sten.

For at øvelsen kan gøres "hel rent" skal  Mayianne have haft 12 krystaller, som hun har gået med i lige lang tid.
Deltagerne kan så få udleveret hver en sten at røre ved og tune ind på, for det er jo klart, at så snart 1 deltager har rørt ved stenen, så er det nu deltagerens energi der er at læse på stenen, og ikke længere Mayiannes. 

Denne øvelse er  hvad vi kalder psykometri.

Lone Hertz fik i sin læsning opfanget at Mayianne har haft et hårdt følelsesmæssigt liv, med megen sorg og tårer. Dette var rigtigt, og hendes læsning fik Mayianne til at græde i optagelserne.
Elias Eliot fortalte blandt andet at Mayianne boede rodet.

I øvelse nummer 2 var opgaven at finde ud af, bag hvilken dør, i hvilket rum (af 12 mulige) Mayianne sad. Rummene befandt sig på hver side af en lang gang. 

Kun 3 af deltagerne løste denne opgave.
Hannibal Hildorf fandt med hjælp fra sine "clairvoyance guider" hurtigt frem til rette dør.
Lisbeth Schubert var også ret overbevisende.

Som jeg ser det, er øvelsen blevet gjort en smule lettere, da deltagerne på forhånd havde mødt, hilst på og "mærket" Mayianne (efter opgave 1). Derved har de fået  et spor at gå efter, på samme måde som når en politihund får færten af et spor fra en gerningsmand og følger dette.
Hvis de ikke kendte / havde mødt personen, havde øvelsen været betydeligt sværere.

Igen var der mulighed for, at deltagerne kunne komme til at blande sig i resultaterne, da den person som var den første der skulle finde frem til døren, havde det "reneste" spor at gå efter. Efterhånden som de andre deltagere havde gået op og ned af gangen, rørt ved dørene og kommet med deres forkerte bud, kan det ikke andet end at have påvirket de resterendes resultater. Det kunne derfor havde været interessant at have set dem i rette rækkefølge i udsendelsen. Var de 3 der fandt rette dør - de 3 første deltagere?

Der er flere måder man kan løse denne opgave på. Man kan f.eks vælge at gå fra dør til dør, røre ved håndtaget og mærke, hvilket håndtag der har det stærkeste spor efter Mayianne (hvis det er hende selv der har åbnet døren)
Man kan også lukke øjnene, gå igennem gangen og nøje mærke efter, hvad der sker i kroppen. Kroppen vil reagere når man når til den dør, hvor der på den anden side befinder sig et menneske.

Hvis Mayianne har en stærk energi /udstråling eller stor aura - og clairvoyanten er i stand til at "se" energifeltet - kan det også være med til at løse opgaven. 
Lige meget hvad, så er det lettest at løse opgaven, hvis man er helt alene på gangen. Det er deltagerne jo ikke, da både værten Rasmus Steentoft, dommeren og kamera/lydfolkene er omkring dem. Dette gør øvelsen meget mere vanskelig, men måske netop derfor havde man valgt at deltagerne vidste at det var Mayianne de skulle finde, og dermed havde et særligt energispor at gå efter. 

Deltagerne fik 5 point hvis de gættede rette dør, og 0 point, hvis de ikke fandt hende.
Jeg syntes, at man sagtens kunne havde fået f.eks 3 point, hvis man gættede nabodørene. Så hvis personen sad i rum 9 så skulle man have point for at vælge rum 8 samt rum 10. Jo længere væk man gættede, jo færre point. 

Dette fordi denne øvelse handler om at spore sig ind på en person, og på samme måde som at en gps har brug for flere satelitter for at kunne udpege 100 % rette position indenfor 1 meters afstand, er dette på sin vis også gældende for os clairvoyante, når vi skal spore og finde dyr, ting eller mennesker. Jo færre satelitter din indre gps har kontakt med, jo mere upræsist bliver dit resultat.

Øvelse 3
Her blev deltagerne 1 af gangen kørt med bind for øjnene ud til et hus, hvor der var begået et 3 dobbelt drab. Peter Lundin dræbte her for 8 år siden sin kone Marianne Pedersen og deres 2 drenge.
Huset har siden da, gennemgået en fuldstændig renovering og der har været 3 forskellige ejere siden mordet fandt sted.
Interessant. Jeg sad og tænkte, at selv folk der ville påstå at de slet ikke var i besidelse af hverken en 6. sans, intution eller klarsyn, må alt andet lige, føle det særdeles ubehageligt i dette hus, så snart de træder indenfor.
Man kan rense et hus lige så meget man vil, men den slags "energispor" kan man aldrig fjerne.
Alle kender vist til den oplevelse man kan have, når man kommer ind et sted, og uvist af hvilken grund, så siger man helt spontant "her kan jeg ikke lide at være".
Sådan har deltagerne selvfølgelig også haft det da de kom ind i huset, og det var tydeligt at alle reagerede både fysisk og følelsesmæssigt.
De fik udleveret en lukket kuvert, hvori der lå et foto af Marianne Pedersen og hendes børn. Denne kuvert kunne de så gå og holde på / tune ind på, mens de bevægede sig rundt i huset.

Nogle reagerede meget voldsomt, andre kunne i deltaljer beskrive hvad der var foregået i hvert eneste rum, Shannon Bethel kunne høre skrig, og at der blev bedt om nåde.

Dommeren Per Kanding var ikke synderligt begejstret over præstationerne efter denne øvelse, da han havde en mistanke om, at deltagerne måske kunne genkende huset fra den megen medieomtale det fik, og dermed huskede sagen.

Der blev i udsendelsen ikke sagt noget om, hvordan deltagerne havde det efter denne øvelse. Jeg ved af egen erfaring, at det kræver virkelig meget, ikke at tage den dårlige energi / stemning med sig i kroppen efter at man har været i kontakt med noget så voldsomt og ubehageligt.

Gudskelov er dette scenarie noget som vi clairvoyante yderst sjældent kommer ud for, men vi bliver dog konfronteret med selvmord, færdselsullykker, sygdomme, folk der er forsvundne, dyr der lider, mennesker der psykisk / følelsesmæssigt er ude af balance og har det rigtigt svært, og alt dette skal man altså kunne være i stand til at takle. 

Jeg har hørt, at den ene deltager var så påvirket efter denne øvelse, at han havde mareridt en hel uge efter optagelserne fandt sted.

Jeg er glad for, at jeg har valgt ikke at være med i programmet. Jeg var inviteret, og havde  en snak med Maya Fridan, om det, som også var inviteret, men vi valgte begge at sige pænt nej tak. 

Da jeg så denne øvelse, var jeg glad for mit valg. Det ville have været yderst ubehageligt, uden varsel, pludselig at blive placeret i Peter Lundins hus og opleve alt dette i kroppen og på nethinden.
Jeg håber, at deltagerne på en eller anden måde, på forhånd var blevet gjort opmærksom på, at nu skulle de opleve noget meget hårdt. 

At placere deltagerne i huset, virker selvfølgelig meget stærkere både på dem samt på os der ser tv udsendelsen, men man kunne have været på et helt neutralt sted, og blot udleveret kuvert og foto. Dette alene, kunne have været nok. 

Som clairvoyant kan vi mærke ting, uden at se og uden at befinde os på stedet, hvor begivenheden fandt sted. Vi behøver heller ikke at se fotoet.

Efter disse 3 opgaver havde Hannibal, Lisbeth og Lone Hansen klaret sig bedst. Skarpt forfulgt af Shannon og Elias.
2 deltager blev sendt hjem.

Jeg ser frem til de kommende udsendelser. Efter aftenens program, hver mandag, skriver jeg videre på bloggen. 

(vil du læse mere, så vælg fanebladet blog øverst på denne side, og du vil kunne læse alle mine indlæg der vedrører denne tv-serie)
På gensyn.
Jette Harthimmer  -  www.clairvoyant.dk 
På min hjemmeside kan du under punktet "podcast" sidde og lytte online til ikke mindre end 65 foredrag om personlig og spirituel udvikling.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Jagten på den 6. sans - del 1