Rideterapi og nærvær med heste - i Københavnsområdet

Islænderhesten Frami - en yndet hest brugt i rideterapi

Blog forfatter

Islænderhesten Frami - en yndet hest brugt i rideterapi

Islænderhesten som Susanne Østervang bruger i rideterapi, er den skønne, smukke og skikkelige islænderhest, Frami, som er 10 år og født i Danmark. Frami er nysgerrig af natur og opdraget af naturen.

Frami har hele sit liv boet sammen med andre islandske heste i en mindre eller større flok og han er en meget harmonisk og kærlig islænderhest. Frami er uddannet til at udføre forskellige øvelser der kan indgå i rideterapi og andet hestearbejde, og han bliver løbende trænet i vedligeholdelse af øvelserne.

Hestevelfærd

Frami går på løsdrift i vinterhalvåret med 11 andre islændere og har adgang til stald med liggepladser og frisk vand samt mineralstene. Frami og den øvrige flok, får flere gange dagligt wrap og frøgræs på løsdriften samt hver aften, får Frami en foderblanding og vitaminer. Frami får løbende hørfrø for, at holde maven iorden. I sommerhalvåret går Frami på skønne store græsfolde med regulering af græsmængder og daglig supplering med wrap og frøgræs. Adgang til frisk vand og minrealstene.

Susanne vægter dyrevelfærd højt, hvorfor Frami løbende bliver masseret og bliver tilset dagligt. Susanne bruger mange gavnlige massagegreb og massagebørster mm., som Frami nyder godt af. Derudover bliver Frami beskåret af en beslagsmed rutinemæssigt hver 6.-8. uge ligeledes, som Frami bliver vaccineret og får raspet/ordnet tænder rutinemæssigt. Der arbejdes i rebgrime og/eller med bidløst hovedtøj og blød lammeskindssadel eller ridepude.

________________ 

Susanne Østervang

Rideterapeut, Hestemassør, Dyrehealer, Bach-multiterapeut

Mob: 2986 5122
E-mail: susvang@hotmail.com

Lynge, Nordsjælland

 

__________________________

Susanne Østervang
Rideterapeut, Hestemassør, Dyrehealer, Bach-multiterapeut, speciallærer, voksenunderviser og mentor.
Mob: 2986 5122
E-mail: susvang@hotmail.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Prøv rideterapi med Islænderhest ved Dyrehaven, Nordsjælland