Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Invester i din sundhed

Dette indhold er sponsoreret

En meget undervurderet og vigtig del af den daglige sundhed er ens seng. Overvej, at man bruger en tredjedel af sit liv sovende, og derfor er det vigtigt, at man sover optimalt. God søvn har en lang række sundhedsfremmende effekter, hvor det generelt bare er vigtigt for en god hverdag, at man har fået en god nats søvn. Sover man i en billig seng, som ikke har nogen zoner, eller som egentlig ikke passer til ens vægt, så kan der altså være en stor sundhedsfremmende effekt ved at investere i en ny seng. 

Hvilken seng skal man vælge?

Det kan være svært at vælge hvilken type af seng, som man skal vælge. Overordnet vælger de fleste imellem en elevationsseng, en kontinentalseng og almindelige boxmadrasser. Lad os starte med elevationssengen, hvor man har mulighed for at hæve og sænke forskellige zoner af sengen. Dette er smart fordi, at man kan få individuel støtte del ens krop. Ser man meget TV i sengen, så kan man med fordel hæve rygzonen. Den nok mest populære model af senge i dag er kontinentalsengen, som er opbygget af flere lag. Den karakteristiske højde som kontinentalsengene ofte har skyldes de mange lag, hvor den typisk er bygget op af en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Sidst kan man vælge en traditionel boxmadras, som er en meget simpel form for seng. Denne seng er oftest mere prisvenlig, men det er muligt at finde en god boxmadras.

Hvor tit skal man skifte seng?

En tommelfingerregel er hver 10-12 år alt efter hvilken model, som man køber. Har man købt en dyrere og bedre seng, så holder den selvfølgelig også tilsvarende længere, end hvis man har købt en billig boxmadras. Det er en god investering af investere i f.eks. en ny kontinentalseng, hvor man bare får en bedre nattesøvn. 

 

Relaterede artikler efter områdeInvester i din sundhed