Thetahealing Helle Brinch

Intuitiv Hypnoterapi - Nordsjælland

12/05/2022 - 10:00

Hypnoterapi er en guidet rejse ind til klientens egne ressourcer.

Det foregår i en vidunderlig tilstand af trance, hvor underbevidsthedens begrænsende overbevisninger og traumer kan heales af klienten selv. 

Da vi åbner for klientens dybere lag, er det vigtigt at denne terapi foregår i et trygt, kærligt og empatisk rum, hvor behandleren guider klienten intuitivt. Intuitionen sikrer at klienten fornemmes og følges på sin rejse og guides til det han/hun har brug for og er klar til.

I Intuitiv Hypnoterapi arbejder vi også med at lade sjælen være den større del, der healer og forløser klientens "lille" del. Den del der skaber ubalancerne og står i vejen for at opnå potentialet, da den er uforløst. Dermed arbejder vi med regression - at tage klienten tilbage i tiden, til dengang ubalancen opstod. 

Du vil lære alle de klassiske værktøjer i hypnoterapi, samtidig med at du lærer at arbejde intuitivt, spirituelt og lærer essensen af de erfaringer jeg har gjort med gennem 17 år som psykoterapeut, hypnoterapeut og som underviser i ThetaHealing og clairvoyance.

Under uddannelsen går du både vejen selv og lærer at guide andre på deres vej, da vi dybest set kun kan guide andre derhen, hvor vi selv har været. Du kommer derfor igennem en skøn rejse af øvelser, træning, meditationer, guidet hypnose, video, teori samt skønne oplevelser. Andet modul af uddannelsen afholdes i et skønt sommerhus i Hornbæk 200 meter fra vandet. Det kan anbefales at tage dette modul som et retreat, så du kommer væk fra dine vante omgivelser og giver dig selv plads til din transformation.

Uddannelsen startede op sidste år og det første hold var meget begejstrede:

 

Helt igennem FANTASTISK uddannelse". -Mette Stockmarr, Executive Coaching

"Det er en helt genial kombi, af relevant viden ift. traumer, nervesystemet, underbevidsthed, osv. Jeg har lyst til at tage den igen!" - Marie Louise Hansen, Totum Kropsterapeut og Coach

"Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe andre på samme måde i fremtiden.” - Anita Gravgaard, ThetaHealer

"Øvelserne vi trænede med hinanden var blide og nærmest kærlige, og samtidigt var de usædvanligt virkningsfulde." - Ole Friis - Hypnoterapeut

"Mine klienter er vilde med hvad den intuitive hypnoterapi kan og hvor dybt den går"- Rikke Fleckner, Psykoterapeut og Stresscoach

 

Måske vi ses d. 12 maj.

 

Kærlige hilsner

Helle

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Bliv Intuitiv Hypnoterapi til foråret