Thetahealing Helle Brinch

Intuitiv Hypnoterapi - Nordsjælland

12/05/2022 - 10:00

Hypnose er i bund og grund verdens ældste og mest naturlige måde at skabe forandring og transformation. I meditative hjernebølger – eller trance – som det også kaldes, er hjernen nemlig yderst modtagelig for at skabe ændringer.

I denne uddannelse forener jeg elementer fra klassisk hypnoterapi med essens af mine terapeutiske erfaringer samt intuitivt arbejde. 

Jeg arbejder især med at lære dig en kropslig og spirituel tilgang til intuition. Den spirituelle vil lære dig at forbinde dig med en højere bevidsthed. Fra denne, kan du se og spejle klienten i sit højere potentiale. Når vi forbinder os med en højere bevidsthed, undgår vi at spejle vores klienter fra en lav bevidsthedsenergi, hvor frygt, skam og angst stammer fra. Alle vores udfordringer er skabt i den lave bevidsthedsenergi, og vi kan derfor kun forløse og transformere dem fra en højere bevidsthed. Einstein sagde det så klogt for mange år siden: “You can not solve a problem from the same level of consciousness that created it”. (Du kan ikke løse et problem fra samme bevidsthedsniveau det er skabt i)

Jeg vil derfor lære dig en model til at arbejde med dine klienter på forskellige stadier af deres udvikling og grad af selv-støtte. Via den vil du lære at gå fra arbejdet med personlige problemer (som stress, angst, depression, afhængighed, frygt og fobier etc), til personlig udvikling og videre til spirituel transformation. Du vil altså lære at arbejde med mennesker på flere forskellige bevidstedsniveauer og samtidig lære at flytte dine klienter til højere bevidsthed.

Under uddannelsen går du både vejen selv og lærer at guide andre på deres vej, da vi dybest set kun kan guide andre derhen, hvor vi selv har været. Du kommer derfor igennem en skøn rejse af øvelser, træning, meditationer, guidet hypnose, video, teori samt skønne oplevelser. Andet modul af uddannelsen afholdes i et skønt sommerhus i Hornbæk 200 meter fra vandet. Det kan anbefales at tage dette modul som et retreat, så du kommer væk fra dine vante omgivelser og giver dig selv plads til din transformation.

Du kan læse alt om uddannelse her og er mere end velkommen til at ringe (22431717), hvis du vil have mere at vide.

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Bliv Intuitiv Hypnoterapi til foråret