Thetahealing Helle Brinch

Intuitiv Hypnoterapeut Uddannelse - Vejby

05/09/2021 - 10:00
INTUITIV HYPONOTERAPEUT UDDANNELSE
 
Vi har skabt en helt ny måde at lave hypnose på, hvor vi forener klassisk hypnoterapi med essensen af vores terapeutiske erfaringer samt intuitivt arbejde. Dermed får du faktisk 3 uddannelser i én.
Vi har samlet det bedste fra vores tilsammen 35 års erfaring med hypnoterapi, og forfinet i nogle enkle redskaber og metoder, som vil lære dig at lave hypnoterapi på kun 10 dage.
 
Hypnose er i bund og grund verdens ældste og mest naturlige måde at skabe forandring og transformation. I meditative hjernebølger - eller trance - som det også kaldes, er hjernen nemlig yderst modtagelig for at skabe ændringer.
 
På vores uddannelse får du bl.a. forståelse for, hvordan vores ubevidste programmering holder os fanget i et nervesystem aktiveret i kamp, flugt og frys. Vi kommer til at arbejde med at stoppe det loop, så vi i stedet kan aktivere nyere dele af hjernen og en højere bevidsthed.
 
 
Vil vil lære dig at anvende dine intuitive evner og forbinde dig med en “højere bevidsthed”, hvorfra du kan guide klienten til sine selvhealende ressourcer. På den måde arbejder vi ikke blot med at forløse udfordringer og traumer i fortiden, men også med at skabe personlig udvikling og fremtidig transformation.
 
Under uddannelsen går du både vejen selv og lærer at guide andre på deres vej, da vi dybest set kun kan guide andre derhen, hvor vi selv har været.
Vi afholder uddannelsen i et luksus sommerhus, med pool, spa og sauna i hyggelige Vejby, og anbefaler dig at tage rejsen som en retreat. Dermed kan du fordybe dig fuldstændigt i din egen udviklings- og transformationsrejse.
 
Vil du læse meget mere om denne helt nye uddannelse, kan du klikke her:
 
Psykolog Mette Herslund og psykoterapeut Helle Brinch

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Intuitiv Hypnoterapi Uddannelse i hyggelige Vejby