The Work of Byron Katie med Nayano

Intensivt forløb med The Work, København

25/09/2018 - 18:30

Jeg afholder igen 6 aftner med The Work. Et intensivt forløb beregnet på dig, der har arbejdet lidt/noget med metoden. Jeg har afholdt disse The Work aftner i en lang årrække og altid med utrolige gennembrud for de, der gerne vil gå dybere.
Mange siger at de savner at lære mere om at facilitere andre, at gå dybere med deres eget, personlige stof, at lære indfaldsvinkler til at skrive gode arbejdssedler (hovedredskabet i The Work som du udfylder med den problematik, du har fokus på).
Noget af det som ALLE ønsker at lære mere af, er at arbejde med omvendingerne. Det er nemlig oftest der, at man finder de helt nye handlemuligheder. Byron Katie plejer at sige at det er der, du finder dine egne gode råd. De, der kommer fra dit dybeste indre. Det, som er din mulighed for at finde din egen, indre ledelse og leve derefter.
The Work of Byron Katie er MEDITATION. Når du bliver stille, kan du høre den sagte, indre stemme og du lærer at forstærke den.
De fire spørgsmål aktiverer din søgen efter Indre Ledelse.
Alle temaer kommer op i dette forum. Fra spørgsmål om liv og død, til mere dagligdags temaer omkring opdragelse, parforhold, krop og karriere.
Når vi arbejder i en gruppe som her, vil alle få glæde af hinandens arbejde. Det smitter! Frihed og fred smitter af og de temaer vi arbejder med er universelle. 
Måske er du ikke syg lige nu, eller har døden inde på livet. Alligevel bærer vi alle rundt på tanker om ALT, hvad et menneskeliv indeholder. Det giver både fredfyldthed og en ydmyghed som er en lise for sjælen. 

Læs mere her om det intensive forløb over 6 aftner, hver anden uge!

Læs mere her om min Introduktion til The Work som afholdes 16-9 i København.

Vel mødt fra

 

NAYANO

Certificeret af Byron Katie via "Institute for The Work"

 

 

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Lær at gå dybt med The Work of Byron Katie med de fire spørgsmål.