Psykoterapeut og spirituel vejleder Jane Mejlhede

Integrativ Akasha Healingsuddannelse

Blog forfatter

Integrativ Akasha Healingsuddannelse er en modulopbygget træning for dig, som vil længere og dybere i din personlige og spirituelle udvikling, end du umiddelbart kan komme ved egen hjælp eller ved enkelt-sessioner. Hvert modul er et retreat, som strækker sig over fem døgn. 

 

I løbet af hvert modul får du mulighed for dyb udrensning og afbalancering af dit energisystem, ligesom du får en mulighed for at slippe gamle bindinger, mønstre og overbevisninger, og dermed komme nærmere til det, der er ægte, sandt og autentisk for dig.

 

Træningen tilbyder dig udover en personlig og spirituel træning også et healingssystem, som indeholder unikke og kraftige energisymboler, du kan bruge til afbalancering, rensning og healing af dit eget energisystem og senere af andre. Vælger du at tage alle moduler, kan du med den rette baggrund, fx en coachuddannelse eller en NLP-Master Practitioner, blive certificeret Akasha Healer.

Der er træninger i Danmark ca. 2 gange om året, og du kan deltage på så mange eller få moduler, du har lyst til, præcist som det passer i din kalender.

Hvis du er klar til virkeligt at rykke tættere på dig selv, din intuition, din kraft, indre ro og dit Højere Selv, kan du læse mere om træningen med Integrativ Akasha Healing her.

  __________________________

Jane Mejlhede. Psykoterapeut og spirituel vejleder.
Læs mere https://janemejlhede.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Personlig og spirituel udvikling gennem healing, kærlighed, kraft og nærvær