Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

The Inner Voice – Opening to Creativity Skrive-retræte i Maribo

29/02/2024 - 14:00

OM RETREATET

“There’s really only one message, and we just have to keep saying it until finally we’re undefended enough to hear it and to believe it: there is no separation between God and creation”. —Richard Rohr

Retreatet er åbent for såvel forfattere som for dig, der ønsker at åbne til den iboende kreativitet.

Nogle gange mærker vi en længsel eller en fornemmelse af at noget spirer. Retræten vil være et væksthus for dette, hvad end det udmunder i en bog, fornyet skriveglæde eller større livsglæde og indsigt.

På retreatet vil der være meditative øvelser, som åbner til kreativiteten. Der vil være tid til at skrive og fordybe sig. Desuden vil der være hjælp til skriveprocessen og vejledning i forhold til udgivelse og forlag.

Retreatet er åbent for såvel forfattere som for dig, der ønsker at åbne til den iboende kreativitet. Nogen gange mærker vi en længsel eller en fornemmelse af at noget spirer. Retreatet vil være et væksthus for dette, hvad end det udmunder i en bog eller i større livsglæde og indsigt.

‍KLOSTERET

Klosteret ligger ned til Maribo Søndersø med mulighed for traveture i naturen.
Klosterlivet er præget af enkelhed. Dagen følger den gamle klosterrytme.
Man er velkommen til at deltage i søstrenes messe og korbøn i den tilhørende kirke.

Klosteret er et semi-kontemplativt kloster. Det private liv leves inden for et begrænset område i klosteret: klausuren. Men nonnerne har samtidigt et udadvendt liv, i arbejdet med at sørge for gæsterne i huset.
Vi er kommet her gennem mange år og har hver gang glædet os over den store venlighed og gæstfrihed.

Forslag til forberedende læsning: 

  • Ida Jessen: Endnu en bog jeg aldrig skrev. Essays. Læs ”Da jeg var meget ung”, side 80-87. Gyldendal, 2022.
  • Dorthe Kirkegaard Thomsen: Livshistorien. Tænkepauser. Aarhus Universitet, 2013.
  • Per Schultz Jørgensen: Vendepunkter. Læs Forord og ”Huset for enden af vejen” Side 7-12. Kristeligt Dagblads Forlag, 2022.

Hver af disse titler indeholder et vigtigt udsagn om det at skrive. Udsagn som vi vil arbejde videre med på vores skriveretreat.

Efter tilmelding på vores skriveretreat vil du modtage yderligere materiale og forslag til, hvordan du bedst muligt forbereder dig til en helt særlig uge med skriveglæde og kreativitet.

Underviserne

Eve Bengta Lorenzen, forfatter, retræte-leder og MBSR Lærer. Eves sjette og seneste bog ”Livets Desserter” udkom den 01.06 2022. Læs mere om Eve her.

Marianne Thorhauge, forlagsredaktør.

Marianne har mange års erfaring i at vejlede og støtte forfattere gennem hele skriveprocessen. Senest 9 år på Akademisk Forlag som redaktør med ansvar for områderne ledelse, filosofi, etik og religion.

Eksempler på titler og forfatterskaber som Marianne har redigeret: Sofia Manning: Coaching. Det handler om at stille de rigtige spørgsmål (2004). Sanne Udsen: Psykopater i jakkesæt (2006). Eve Bengta Lorenzen: Ind i Mindfulness (2012). Sårbarhed (2015). Selvomsorg(2018).Aksel Haaning: Jung. En stemme fra dybet (2016). Pia Søltoft: Kierkegaard og kærlighedens skikkelser (2014). Kunsten at vælge sig selv (2015). Kierkegaards kabinet (2017). Lotte Svalgaard: Elefanten i rummet (2019). Niels Nymann Eriksen: Gæstfrihed (2018). Tålmodighed (2020).

Early bird pris: 5.900 kr for private (plus moms for virksomheder / fradragsberettigede) indtil 1.9.2023 derefter 6.500 kr

Prisen inkluderer undervisning, individuel vejledning og overnatning i enkeltværelse og helpension.

Tilmelding

Brug vores tilmeldingsblanket, eller skriv til kontakt@mindfullife.dk og tilkendegiv din interesse for retræten, hvorefter vi kontakter dig.

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Skrive Retræte på Maribo Kloster 29. Februar - 3. Marts 2024