Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

The Inner Voice – Opening to Creativity Skrive-retræte i Gilleleje

22/06/2023 - 14:00

“There’s really only one message, and we just have to keep saying it until finally we’re undefended enough to hear it and to believe it: there is no separation between God and creation”. —Richard Rohr

Retræten

Fra kreativitetens essens rejser der sig en stemme. Det er vigtigt at finde sin egen unikke stemme, og afgørende for at din bog vækker resonans er, at stemmen er informeret af essensens dybde. Når kreativitetens essens får lov at bevæge personlighedens musik, vil din bog gøre en forskel for læseren.

På retreatet vil der være meditative øvelser, som åbner til kreativiteten. Der vil være tid til at skrive og fordybe sig. Desuden vil der være hjælp til skriveprocessen og vejledning i forhold til udgivelse og forlag.

Retreatet er åbent for såvel forfattere som for dig, der ønsker at åbne til den iboende kreativitet. Nogen gange mærker vi en længsel eller en fornemmelse af at noget spirer. Retreatet vil være et væksthus for dette, hvad end det udmunder i en bog eller i større livsglæde og indsigt.

Forslag til forberedende læsning: 

  • Elizabeth Strout, My Name Is Lucy Barton. Penguin Books. (Mit navn er Lucy Barton. Gyldendal).
  • Kazuo Ishiguro, My Twentieth Century Evening and other Small Breakthrougs. (The Nobel Lecture). Faber & Faber 2017.
  • Søren Ulrik Thomsen: Store Kongensgade 23. Et essay. Gyldendal.

Hver af disse titler indeholder et vigtigt udsagn om det at skrive. Udsagn som vi vil arbejde videre med på vores skriveretreat.

Den individuelle skrivevejledning kan for eksempel tage afsæt i spørgsmålet: 

Hvad er det for en bog, som kun du kan skrive?

Efter tilmelding på vores skriveretreat vil du modtage yderligere materiale og forslag til, hvordan du bedst muligt forbereder dig til en helt særlig uge med skriveglæde og kreativitet.

Underviserne

Eve Bengta Lorenzen, forfatter, retræte-leder og MBSR Lærer. Eves sjette og seneste bog ”Livets Desserter” udkommer den 01.06 2022. Læs mere om Eve her.

Marianne Thorhauge, forlagsredaktør.

Marianne har mange års erfaring i at vejlede og støtte forfattere gennem hele skriveprocessen. Senest 9 år på Akademisk Forlag som redaktør med ansvar for områderne ledelse, filosofi, etik og religion.

Eksempler på titler og forfatterskaber som Marianne har redigeret: Sofia Manning: Coaching. Det handler om at stille de rigtige spørgsmål (2004). Sanne Udsen: Psykopater i jakkesæt (2006). Eve Bengta Lorenzen: Ind i Mindfulness (2012). Sårbarhed (2015). Selvomsorg(2018).Aksel Haaning: Jung. En stemme fra dybet (2016). Pia Søltoft: Kierkegaard og kærlighedens skikkelser (2014). Kunsten at vælge sig selv (2015). Kierkegaards kabinet (2017). Lotte Svalgaard: Elefanten i rummet (2019). Niels Nymann Eriksen: Gæstfrihed (2018). Tålmodighed (2020).

Early bird pris: 7.900 kr for private (plus moms for virksomheder / fradragsberettigede) inden 20. April 2023; derefter 8.400 kr

Dækker ophold i enkeltværelse, fuld forplejning og undervisning.

Det er muligt at ankomme et par dage forud, og således forlænge din retræte for kun 600 kr pr nat inkl morgenmad og brug af tekøkken.

Tilmelding

Brug vores tilmeldingsblanket, eller skriv til kontakt@mindfullife.dk og tilkendegiv din interesse for retræten, hvorefter vi kontakter dig.

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Skrive Retræte på Refugium Smidstrup Strand 22. - 25. Juni 2023