Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Infomøde: Yogainstruktøruddannelse med fokus på intelligent mad og bevægelse

22/09/2021 - 18:45
Sammen med ernæringsekspert Louise Bruun, laver jeg (Sisse Siegumfeldt) igen Yogalærer-uddannelse med fokus på intelligent mad og bevægelse.
Vi forholder os holistisk til sundhed og det selvhelbredende menneske, og synes kombinationen af funktionel yoga og sund mad er helt fantastisk! Dette er en helt unik uddannelse, da den kombinerer yogalæreruddannelse med viden om anti-inflammatorisk mad og livsstil. Du får ægte, håndgribelige redskaber til selvheling som du kan give videre som Yogalærer og Anti-inflammatorisk Madvejleder.
Louise og jeg har hver ca. 20 års erfaring med at undervise i yoga, mad og sundhed, og underviser begge på andre uddannelser, men slår igen kræfterne sammen på vores tredje Yogalæreruddannelse. Vi har også en række gæstelærere med ekspertise indenfor hver deres felt.
Uddannelsen er 9 moduler á 2 dage hver i 2021/2022 - opstart 7.-8. oktober (135 undervisningstimer samt ca. 27 timers forberedelse).
Tilmeld dig infomøde, onsdag d. 22. september 2021 kl. 18.45-19.45: https://louisebruunsakademi.simplero.com/page/220843-sisse-yogainstruktoer-infomoede-22-9-21
Læs mere om uddannelsen, Sisse Siegumfeldt, Louise Bruun og se modulbeskrivelsen her:

Læs meget mere om hele uddannelsen her!

 

 

Sisse Siegumfeldt & Louise Bruun

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Uddannelse til Yogalærer og Anti-inflammatorisk Madvejleder