Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Infomøde om 4 årig traumeforløsende psykoterapeut uddannelse online via zoom

03/04/2024 - 19:30

Hvorfor skal jeg vælge STPT’s uddannelse?

Fordi, du igennem vores ret unikke psykoterapeut uddannelse får alle vores uddannelser + et solidt psykoterapeutisk fundament i en samlet pakke.

Det betyder blandt andet, at du opnår større indsigt i dine egne mønstre, traumer og sundhed, som du får healet som en del af uddannelsen. Det er en væsentlig del af uddannelsen, da vi mener, det er altafgørende, at vi som psykoterapeuter har bearbejdet vores egne udfordringer, og har et godt personligt lederskab og kendskab til os selv, før vi begynder at arbejde med andres udfordringer og smerte.

Så du får ikke kun faglig viden og teknikker - du oplever på dig selv, hvad det vil sige at få forløst traumer. Man kunne sige at du lærer alt om “værktøjerne” OG du bliver en “mesterlære-håndværker” med speciale i traume-forløsning. Og hos os går den uddannelse igang den første dag.

Det betyder, at du fra første år bliver i stand til at heale enkle traumer hos dine klienter.

Så udover det giver dig en livsmæssig forandring, så giver det dig en unik mulighed for at tage dine klienter længere og hurtigere i deres healing.

Flere datoer er mulige

Tilmeld dig her

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Unik 4-årig traumeforløsende psykoterapeutisk uddannelse, hvor du bliver certificeret Reg. Psyk, og TFT-, TBT-, og METASundhedsterapeut på én gang.