Stressekspert Majken Matzau

Matzaus Meditationskurser

Blog forfatter

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder åbne – såvel som virksomhedsinterne kurser og workshops i meditation. Der er ingen begrænsning på, hvor mange, der kan deltage i et event. Alle kan være med, da det ikke kræver forudsætninger at deltage. Alle er velkomne. 

Matzau Erhvervspsykologer har gennem de seneste 10 år mediteret med over 5.000 ledere og medarbejdere  i landets førende virksomheder, heriblandt COOP, DR, LEGO, Topdanmark, ATP og Novo Nordisk.

Vi tilbyder følgende meditationskurser

  • Meditation for virksomheder
  • Meditationsretreats
  • Torsdagsmeditation
Læs mere lige her: www.matzau.dk/meditation 

Vores kurser og meditationmetoder henvender sig til såvel enkeltpersoner som virksomheder, der ønsker at reducere stress og skabe  centrering, indre ro og balance gennem meditation.

Vores meditationstilgang er baseret på videnskabeligt gennemundersøgte metoder, der ikke forudsætter ændringer i livsstil eller tro.

Under meditationen falder den mentale aktivitet til ro, og der  indtræder en dyb hviletilstand i kroppen.

Efter meditationen føler man sig afspændt, afslappet og godt tilpas. Man er frisk og energisk, tænker klart og mere kreativt, og er bedre i stand til at bevare overblikket og træffe bevidste beslutninger.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne at lære at meditere i jeres virksomhed eller for at deltage på et af vores åbne arrangementer på tlf:  70230977, info@matzau.dk.

www.matzau.dk 

 

 

 

 

__________________________

Majken Matzau, Erhvervspsykolog

Se mere på http://www.matzau.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kurser i meditation København. Se Matzaus Meditationskurser