Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Indret personligt med plakater

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Prøv plakater, når du vil indrette personligt

Du ved det måske ikke, men indretning har stor betydning for din trivsel. Her taler vi ikke om boligmagasinets nyeste tendenser, som kan være nok så smukke. Langt vigtigere end en billedskøn stue er det, at du har det godt derhjemme. Du skal kunne mærke en følelse af ro, balance og velvære, når du træder ind ad døren, og du skal først og fremmest kunne mærke, at det der dig, der bor her. Men det kan være svært at finde lige det, der gør din bolig personlig. Et godt sted at lede er i det store udvalg af plakater, der findes på markedet lige nu.

Plakaten – den smukke og moderne vægdekoration

I den seneste lange periode har vi tilbragt en stor del af vores tid derhjemme. Det har naturligt nok givet anledning til en masse hjemlige projekter. Nogle af rent praktisk karakter, fordi boligen ikke tilbød en hjemmearbejdsplads, og andre af ren og skær lyst til forandring. Indretning er som udgangspunkt et varmt emne i Danmark, og derfor er der nok inspiration af hente rundtomkring. Men husk, at det er vigtigt at indrette mere efter temperament end efter trends.

Bliver du let distraheret, og har du det svært med rod, bør du holde det enkelt. Heldigvis høster den skandinaviske minimalisme ros verden over for sit æstetiske udtryk og sine rene linjer, så du kan trygt bevæge dig ad den vej. Undgå derfor mønstrede sofaer, hele vægge med spraglet tapet, stærke vægfarver i små rum og hyldemeter efter hyldemeter med nipsgenstande. 

Men hvor skal din personlighed så slå igennem?

Når rummets vandrette flader er pæne og rene, står væggene tilbage som rummes rammer, og her må gerne ske lidt mere. Og der er en grund til, at flere og flere vælger plakater frem for kunst. Plakaterne er et budgetvenligt og ultramoderne alternativ til malerier, og en eller flere smukke plakater kan på én gang løfte rummets look og tilføre det personlighed.

Unikke plakater til dit hjem 

Du kan få lækre plakater til lige det rum, der fortjener en make-over. Måske finder du din stil i en dekorativ typografiplakat, som passer ind i de fleste rum. Det kan også være, at en illustreret plakat bliver prikken over i’et hjemme hos dig. Husk, at også børneværelsets vægge liver op med elskelige illustrationer eller smarte læringsplakater.

 

 

Relaterede artikler efter områdeIndret personligt med plakater