Indre ro og sensitives følelsesliv - gruppeforløb for sensitive i København

08/04/2021 - 18:00

Gruppe for sensitive med 8 møder af 2 timers varighed ved Martin August, Medlem af Dansk Psykoterapeutforening og forfatter til bøgerne 'Sensitive børn og voksne' og 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke'. 

Vil du opleve flere positive følelser i hverdagen? Ønsker du at blive stærkere i modgang og udfordrende situationer? Søger du en virkningsfuld vej til at dæmpe ængstelse, nedtrykthed, vrede og andre negative følelser? Ønsker du at hvile mere i dig selv og få et bedre forhold til andre?   
Gennem de otte møder i gruppen vil du fordybe brugen af redskaber, lære nye teknikker og opleve, at positive følelser og modstandskraft begynder at fylde mere i din hverdag. I gruppen arbejder du løbende med nogle af de redskaber, som har vist sig mest virkningsfulde i vores individuelle samtaler.

Gruppeforløb i København: Torsdage kl. 18-20 den 8.4, 22.4, 6.5, 20.5, 3.6, 17.6, 26.8 og 9.9 2021. Ekstra datoer: 23.9, 7.10.

Pris 3900 kr. for 8 x 2 timers møder. Nedsat pris til studerende, ledig og pensionister: 3400 kr. 

Udbytte af gruppen:
- Værktøjer til at regulere dine følelser, når du eksempelvis mærker uro, vrede ,frygt, kedsomhed, irritation, nedtrykthed, modløshed og andre negative følelser.
- Forståelse af hvordan nervesystemet regulerer følelser, og hvad du selv kan gøre for at håndtere dine følelser kærligt og kompetent.
- Konkrete metoder, der hjælper dig til flere positive følelser i hverdagen og til at gøre din sensitivitet til en fordel.
- Træning i effektive metoder, som kan bruges i alle tænkelige situationer
- Inspiration og konkret vejledning til at bruge teknikkerne i dine daglige rutiner, så du har mere overskud i hverdagen.
- Fortrolighed med effektive redskaber i behandlingen af stress, angst, depression og andre psykiske lidelser.  

Gruppen henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med effektive "værktøjer" til stressreduktion, følelsesregulering og øget modstandskraft.

Metoderne, som vi gennemgår i gruppen, kan desuden være meget virkningsfulde i behandling af angst, depression, stress og forskellige psykiske lidelser.

Gruppen starter torsdag den 8. april 2021 kl. 18-20 i vores hyggelige lokaler i Diakonissestiftelsens ejendom på Peter Bangs Vej 7A, 2000 Frederiksberg.
Efterfølgende datoer:
22.4, 6.5, 20.5, 3.6, 17.6, 26.8 og 9.9 2021.

Du kan læse mere om Indre ro og sensitives følelsesliv gruppen og tilmelde dig på vores hjemmeside: 

https://sensitiv.dk/indre-ro-gruppe-sensitive/

__________________________

Sensitiv Balance
Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: https://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Gruppeforløb om Indre ro og sensitives følelsesliv. Læs mere