Indre ro med hjertekohærens - 1-dagskursus i Århus

22/01/2018 - 10:00

Nyttig viden og værktøjer til stressreduktion, afspænding og hjertekohærens.

1-dagskursus for særligt sensitive ved Martin August, Medlem af Dansk Psykoterapeutforening og forfatter til bøgerne 'Sensitive børn og voksne' og 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke'.  

Søger du et effektivt ”værktøj” til stressreduktion og selvberoligelse? Vil du opleve flere positive følelser i hverdagen? Vil du blive bedre til at regulere dine følelser, når du eksempelvis mærker uro, vrede eller frygt? Ønsker du at styrke dit nærvær, forbedre dine præstationer og få et effektivt middel mod angst og nedtrykthed? Vil du lære en enkel metode, du kan bruge i alle tænkelige situationer?

På 1-dagskurset i Indre ro med hjertekohærens får du nyttig viden om stressreduktion, afspænding og hjertekohærens. Du lærer enkle øvelser, der fremmer positive følelser, og som kan bruges før, under og efter overstimulering. Teknikken er let at bruge og har videnskabeligt dokumenteret virkning. Målet er, at du via kurset indarbejder forskellige måder at bruge øvelsen i dine daglige rutiner, så du har mere overskud i hverdagen.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker et effektivt ”værktøj” til stressreduktion, selvberoligelse og afspænding. Metoden kan desuden være effektiv til behandling af stress, angst og depression.

Kurset foregår den 22. januar 2018 kl. 10 - 15.30 i Storcenter Nord, Finlandsgade 17, Mødelokale 4, 8200 Århus N.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på vores hjemmeside:

https://sensitiv.dk/kalender-kurser-boern-voksne/stressreduktion/

__________________________

Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: http://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Særligt sensitiv, stress, indre ro, afspænding, HSP