Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Indre barn processen

Blog forfatter

Indre Frigørelse - Healing af dit indre barn

Dybere forståelse og accept

Kasha er en af Danmarks mest erfarne undervisere/terapeuter, der arbejder med det ”Indre barns” helbredende kraft.

I en nænsom og tryg atmosfære, arbejder Kasha med kontakt, forløsning og frigørelse af de sår på sjælen, som vi har fået gennem vores opvækst.

Når vi således frisætter os selv, genetableres kontakten med vores essens kvaliteter og den vi dybest set er. 

At sige ja til at arbejde med Indre frigørelse og Indre Barn processen er for alle, som søger en dybere forståelse af sig selv. 

At acceptere alle aspekter af os selv og give plads til den vi dybest set er- er såvel en kraftfuld som kærlig frigørelses proces.

Indre barn terapi, handler om at bevidstgøre, hvordan erfaringer og hændelser fra vores fortid ofte afspejler sig i vores nuværende opfattelse af os selv, vores relationer og måder vi agerer på i verden.

Ønsker du:

At få større selvværd og accept, at opleve ro og balance, at bevidstgøre dine reaktioner og adfærd, at afvikle gamle roller og mønstre, at droppe offerrollen, at få større fysisk og psykisk overskud, at føle din iboende kerne

Kender du følelsen af utilstrækkelighed?

Flere og flere mennesker ønsker at genetablere og heale kontakten med deres indre barn eller de dele af personligheden, man har taget afstand fra, eller måske endda helt har adskilt sig fra.

De fleste oplever at disse fortrængte sider både styrer og forgifter ens liv. Får os til at reagere og udtrykke os stik modsat af det vi ønsker eller får os til at føle os utilstrækkelige, usikre, at vi altid skal være den stærke eller ikke tør vise andre, hvem man er eller hvor ens grænser går.

Håbet om at blive elsket og respekteret

Det sårede indre barn er det barn, der ikke er blevet respekteret, værdsat, set og hørt som lille. Det barn, der er blevet påduttet, at det tænker eller føler forkert. Eller måske endda er blevet misbrugt såvel psykisk, fysisk som følelsesmæssigt. 

Et barn som tvivler på sin egen værdifuldhed, føler sig ensom og angst og for at overleve, afskærer det sig til sidst fra dets sande jeg og lever derfra videre i et ”falskt jeg” i håbet om at blive elsket og respekteret.

Fysisk som psykiske forsvar

For at undgå at mærke følelserne, danner vi mennesker et fysisk forsvar i form af etmuskelpanser, så vi ikke længere mærker f.eks. smerte, tab, vrede eller ensomhed. 

Vi danner også et psykisk beskyttelseslag, som består af strategier og reaktioner såsom vrede, afmagt, dét at give andre skylden, eller roller som altid at skulle være den stærke eller den dygtige, være tyran, redder eller offer.

Vi kompenserer ved at lave overlevelses strategier og disse er mangfoldige bl.a.: konstant travlhed, overspisning, søde-trang, adspredelse/underholdning, at skulle redde andre i stedet for at mærke/tage ansvar for egne behov eller afhængighed af anerkendelse og accept udefra, piller, alkohol eller stimulerende stoffer.   

Udtalelser/feedback
Jeg hører derfor ofte, at et forløb hos mig har givet positive og vedvarende resultater og været både livsændrende og transformerende.
Du kan læse nogle af de seneste udtalelser fra dem, der har gået på mine kurser eller i egenterapi/coaching hos mig ved at klikke her.

Kasha afholder både kurser og giver individuelle sessioner i Indre Barn process. Ring gerne på 21240068.

Læs mere om Indre barn - Terapi her, og du kan se kursusdatoer og pris her.

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Healing af dit indre barn oplev selvværd ro balance