Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Indre Barn og essens terapi

Blog forfatter

Børn skal rummes. Ses, høres og anerkendes.

For børn er følsomme små væsener, der ofte laver forkerte fortolkninger og konklusioner. Så som hvis en forældre har meget travlt som selvstændig og derfor ikke har tid til at gå i skoven med barnet - til trods for at løftet gives uge på uge.

Med tiden vil barnet konkludere, at det er barnet den er gal med og ikke forældrerens prioritering. Barnet vil måske endda tro, at det ikke er interessant nok eller værd at tilbringe tid sammen med.

Sådanne fejlfortolkninger er decideret frygtelige, for hvis vi ikke kigger på dem som voksne og kan se "rationalet" så som: "Min far havde ikke tid til at gå i skolen med mig, for mor skulle have lavet implantater og far havde lige startet eget firma og kæmpede for at tjene til kost og logi," så vil vi tage følelsen af mindreværd med os.

Vores indre kritiker vil altid gå og minde os om, at vi selv tror, vi ikke er interessante nok og på den måde vil vi spænde ben for os selv.  Den indre kritiker har det nemlig med at poppe op på alle mulige tider og steder.

Sådan skal livet ikke være - hverken for andre eller dig. Du fortjner et liv uden selvkritik, men med selvaccept, selvværd, nærvær og glæde.

Jeg har over 30 års erfaring med min særlige kombination af Indre barn og Essens-arbejde som forløser dine følelsesmæssige ar, og finder frem til din unikke kerne, hvor du altid kan finde fred, ro og glæde.
Husk, du skal ikke fixes, du skal finde hjem.

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Indre barn ekspert