Sig farvel til dit indre mad-monster

De fleste af os er små- (eller stor-) misbrugere af et eller andet. For nogen er det arbejde, andre shopping. Nogen tyr til chokolade, rygning, vin, drama med kæresten, facebook, internettet, TV… Fyld selv ind!

For nogen bliver det et decideret misbrug og så er det en helt anden snak.

Men for mange af os bliver disse ”små-misbrug” eller dårlige vaner noget, der fylder en del i vores hverdag. Det fylder måske i form af evindelige tanker om, at ”nu burde jeg altså stoppe” eller ”på mandag stopper jeg” eller ”når jeg ikke er stresset, så…”.

For rigtig mange damer (piger, kvinder og nogen mænd) er MAD og KROP et område, der fylder helt enormt. Jeg har mødt kvinder, der bruger mellem 10-60% af deres vågne tid på at tænke over, hvad de må spise, skal spise, har spist, hvornår de skal træne, deres krop, de ekstra kilo, slankekuren de synes, de burde være på eller er på, kagen de lige har spist og så videre i én uendelighed.

En form for galskab, som er helt normal desværre og som fylder alt alt for meget i mange kloge, smukke, kompetente og power-fulde damers hverdag.

Selv brugte jeg mine år fra jeg var 15-24 til at tænke alt alt for meget på krop og mad. Da jeg var 24, besluttede jeg mig for at gøre endeligt op med mit indre mad-monster og det gav pote! Jeg brugte et år på det og arbejede virkelig i dybden med det.

Og det virkede.

Siden jeg var 24, har jeg ikke brugt et unødigt sekund på slankekure, selvsaboterende indre dialog og selvhad omkring mad og motionsmønstre (og det er altså skrevet af én, der blev nødt til at smide Marabou chokoladen - det, der var tilbage af den - ud i skraldespanden! Og lægge ulækre ting ovenpå, så jeg ikke samlede det op fra skraldespanden igen og spiste det alligevel - no kidding!)

Jeg har aldrig før delt ud af, hvad jeg gjorde for at finde den indre og ydre fred og afklarethed jeg har med mad og min krop, men er blevet spurgt mange gange, om jeg ikke havde lyst til at fortælle hvordan.

En veninde overtalte mig dette efterår og sammen har vi brugt en masse timer, dage og uger på at lave 'It´s just food', hvor vi deler med dig, hvordan du endelig kan få fred med dit indre mad-monster! 

Kærlig hilsen,

Sofia 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sig farvel til dit indre mad-monster. Lær hvordan