Parterapeut Hypnoseterapeut Psykoterapeut Anders Aagaard

Hypnose behandling og Hypnoterapi

Blog forfatter

Oplev forløsning med Hypnose og Hypnoterapi der går ad en slags bagvej til vores underbevidsthed

Anders Aagaard, "Aagaard Psykoterapi, Parterapi og Hypnose", arbejder i Brønshøj i København med mange problematikker via Hypnose Hypnoterapi

Man har målt at vi, i vores vågne, bevidste tilstand, har meget hurtige hjernebølger eller svingninger, og med disse er vi meget opmærksomme i den "ydre" verden. Om aftenen når vi lægger os til at sove, glider vi ned i en tilstand med meget langsommere svingninger i hjernen, og en helt anden "indre" virkelighed dukker op.

I drømme kan ALT lade sig gøre. Vi kan flyve og rejse, hvorhen vi vil, da vi i drømme ikke er underlagt tid og rum. Det er den tilstand, hvor tingene glider lettere ind, som jeg bringer de besøgende i, og det er i den tilstand, at jeg hjælper dem med de udfordringer, de måtte have. Vi går således uden om vores analytiske del af hjernen og taler direkte "drømmesprog" i stedet.

Med hypnose kombineret med regressionsterapi går vi dermed bagom vores opbyggede forsvarsværker og ind ad bagvejen til vores sind. Vi finder nemmere og hurtigere ind til de steder, ofte i barndommen, hvor dit så at sige ubehandlede sår i sindet opstod. Du kan være blevet voldsomt ked af det, magtesløs eller du kan have været i dyb sorg eller andet, som ikke naturligt blev helet ved at blive mødt og rummet. Den følelsesmæssige stress og magtesløsheden åbner sig derfor alt for let på det ubevidste plan. Måske mærker du det ved, at du let bliver "ude af dig selv", angst, alt for vred, overreagerende  eller andet. Ubevidst kan du have dæmpet dette med mentale forsvarsværker og strategier såsom misbrug og afhængigheder, der dog ikke er hensigtsmæssige for dig. 

Anders hjælper sine besøgende med at finde bagom sindets uhensigtsmæssige forsvarsværker og overlevelsesstrategier og tilbage til deres egen indre ro.  

Hypnose og Hypnoterapi kan med fordel bruges til:

Angst, stress, depression, sorg, vrede, fobier, vægttab, jalousi, spiseforstyrrelser, anoreksi, bulimi, OCD, ADHD, generthed, indre uro, lavt selvværd, lav selvtillid, præstationsangst, flyskræk, cutting, neglebidning, særligt sensitive,  jalousi, astma, tvangstanker, diverse afhængigheder og misbrug såsom alkoholisme, stofmisbrug, hashmisbrug, spillelidenskab, spiseforstyrrelser, bulimi, anoreksi, ludomani, sexafhængighed. Fobier såsom edderkoppefobi, slangefobi, højdeskræk, tandlægeskræk med flere. Angstanfald, destruktiv adfærd, cutting, selvskade, fødselsdepressioner, personlig udvikling, manglende glæde, klaustrofobi, flinkeskolen,allergier, skæren tænder, irritabel tyktarm, impotens, utroskab, sexuelle problemer, grænsesætning, sengevædning, tvangshandlinger, børn af misbrugere, adhd, ptsd, ocd, psykiske problemer.

Hypnosebehandling kan ske med effektive resultater på bare 1 session.

Læs mere om behandling med hypnose hos Anders Smith Aagaard her: http://aagaard-psykoterapi.dk/hypnose-koebenhavn/

 

Om Anders Smith Aagaard

Anders Smith Aagaard er både Psykoterapeut, Hypnoterapeut og Regressionsterapeut MPF (Medlem af Psykoterapeut Foreningen). Anders har tidligere arbejdet som Psykoterapeut, Gruppeleder og Coach på Blå Kors med hash -, pille- og alkoholafhængighed. Og han har arbejdet indenfor områderne gruppeterapi, individuel terapi, parterapi, familieterapi, terapi med pårørende og supervision.

Anders Smith Aagaard har haft klienter og grupper i over 30 år med over 12.000 sessioner. 

Dertil kommer, at Anders før har arbejdet i femten år som plejer indenfor psykiatrien, som har givet store erfaringer med depressioner, misbrug, angst. Anders underviser også i kommunikation, psykologiske emner, drømme, guidede fantasirejser og afspænding.

Kontakt og sted
Konsultationer foregår i Brønshøj i København.
Kontakt Anders Smith Aagards her: https://aagaard-psykoterapi.dk/

__________________________

Hypnose, Hypnoterapi, Parterapi og Psykoterapi ved Anders Aagaard
www.aagaard-psykoterapi.dk

 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Hypnose behandling i København. Læs mere