Hvorfor arbejde med konflikter?

Arbejde med konflikter, hvorfor gøre det? Er det ikke bare en negativ side af livet, som man i videst muligt omfang bør gå uden om? Er det ikke oven i købet i orden at være konfliktsky, hvis man bare lever et lykkeligt liv?    At arbejde for tilgivelse og forsoning imellem mennesker giver en dyb og tilfredsstillende mening. 

 At møde livet med mod og åbenhed giver mulighed for at udforske ukendte og ikke nødvendigvis behagelige dele af livet. Det baner vejen for andre til at samle mod og vise åbenhed og ærlighed om egne behov og interesser. At hjælpe mennesker med at tage stilling til, om de vil give afkald på krav, som blot udspringer af frygt eller ønske om magt, og i stedet søge interessebaserede løsninger.

Hvilket afkast kommer der så ud af anstrengelserne? Glæden ved at opleve et fraskilt ægtepar finde samme i dialog som grundlagt for et helt nødvendigt fremtidig samarbejde omkrig fælles børn!   Glæden ved at hjælpe et frasepareret ægtepar til at blive skilt på en ordentlig og værdig måde, så kræfterne kan bruger til at komme videre med livet! Glæden ved at opleve to medarbejdere, som efter en årelang strid igennem dialog finder forståelse for hinandens bevæggrunde og synspunkter, hvorved fordomme aflives og grundlaget for et frugtbart fremtidigt samarbejde genskabes! Glæde ved at hjælpe to generationer tilbage på dialogens og tillidens vej, efter at et generationsskifte er kørt helt af sporet! Glæden ved at opleve genoptagelse af et samarbejde imellem to virksomheder, som har været adskilt af indbyrdes konflikt!

Læs mere her om: Tilgivelse og Forsoning

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Konflikter - Hvorfor arbejde med tilgivelse og forsoning ? Læs mere