Hvordan lyder din indre stemme?

Hvordan ved du, om det du fornemmer er det sande budskab der kommer fra din indre stemme / dit spirituelle jeg, eller om det er logikken og fornuften der taler?

For at kunne vælge og handle på det der er det rette i dit liv, skal du kunne adskille disse to fra hinanden. Du skal med andre ord kunne skelne. Men hvordan gør man så det? Du har sikkert masser af gange været i følgende dilemma:
Du står i en situation, hvor du skal træffe en beslutning mellem a og b. En side i dig siger at du skal vælge løsning a, og samtidigt er der en anden side i dig der siger det modsatte, b. Hvilken er nu den rette og bedste for dig?
Hvis du havde lært, hvordan din sande stemme lyder, så ville du slet ikke være i tvivl og du kunne fluks vælge og handle.

Jeg ved, hvordan min indre stemme lyder og føles. Gør du?
Hvis ikke, så er det noget du kan træne og opøve, og det er meget let. Sammen med "det sande svar" følger der nemlig altid en helt speciel følelse, og denne er forskellig fra person til person. Har du nogen sinde oplevet, at du bare vidste og kendte svaret selvom din logik eller personer omkring spurgte dig: Hvordan kan du vide det? Hvorpå du selvsikkert svarede: Jamen det ved jeg bare. Jeg er sikker på, at du i de situationer har følt dig 100 % sikker, fordi der fulgte en ganske særlig følelse sammen med svaret. Måske en mavefølelse, kuldegysninger i kroppen, en lethed, ja et eller andet.

Det er den følelse du skal lede efter i hverdagen, for når du mærker den, så er du i kontakt med din spiritualitet og det højeste i dig. Hvis du så også tør handle på det svar du får, så vil du være på rette vej i dit liv.

Når du sidder og lytter til et symfoniorkester der opfører et stykke klassisk musik, kan dine ører da skelne de enkelte instrumenter fra hinanden? Sikkert ikke. Tonerne og instrumenternes lyd blandes i en cocktail. Men hvis du havde lært, hvordan en fagot lød, så ville du ud af de omkring 70-80 spillende musikere, så let som ingenting kunne høre fagotten spille, hvad enten den spillede lavt eller højt.

I hverdagen skal du ikke skelne 70 stemmer fra hinanden, kun 2. Så det er bare med at komme i gang og blive dus med din spirituelle stemme, så den som en vejviser kan føre dig trygt igennem livet og hjælpe dig med at realisere dine mål.

På mit weekendkursus "Clairvoyancekursus for alle" er dette en af de ting man lærer.

At kunne kende og høre den indre stemme, er ikke kun til gavn for de der søger og har interesse for det spirituelle, men for alle der ønsker sikkerhed for deres valg og beslutninger. __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hvordan lyder din indre stemme?