Mentor for mønsterbrydere - Din Rette Vej

Hvilke knapper trykker dine kære på hos dig

12

Hvorfor er det, at du kan ende i de samme diskussioner og konflikter igen og igen, med den samme frustration over din egen eller den andens uhensigtsmæssige reaktioner?

Fordi du glemmer at mærke ind i, hvilke(n) knap, det er, den anden (kommer til) at trykke på igen og igen.

Fordi du glemmer at de oplevelser og erfaringer du har med dig fra tidligere (dage eller år siden), stadig sidder i dig og på mange måder gør dig forudindtaget. 

Så selvom der måske 'kun' bliver sagt 'nej, det synes jeg ikke', så sætter det alligevel stemmer igang indeni, med gamle fortællinger om, at 'det er også bare fordi jeg ikke er god nok. Det er også bare fordi den anden slet ikke forstår mig. Det er også bare fordi min mening slet ikke er vigtig'.

Hvis vi alle sammen istedet for blev bedre til at mærke efter, hvor det er skoen egentlig trykker, eller hvilken knap, der egentlig bliver aktiveret i situationen, så ville mange konflikter kunne blive forebygget. 

Jeg snakker mere om det i videoen herunder, hvor jeg også giver dig nogle helt konkrete eksempler på, hvordan jeg selv var 'stuck' i min forretning og i puttesituationer med mine drenge, indtil jeg forstod hvad der var på spil.

Kærligst Camilla

__________________________

Camilla Schou Andersen. Mentor for Mønsterbrydere, foredragsholder og Ph.d. i Sundhedsvidenskab
Læs mere her: http://www.camillaschou.dk/

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan skærer du ned på konflikterne. Hør mere.