Psykoterapeut København Katrine Boeck

Hvad kan en status gøre for dig? Gratis webinar

26/08/2020 - 19:00

 

Hvad kan en status gøre for dig? 

Vi moderne mennesker har så mange valgmuligheder, at vi farer vild i junglen af veje at gå. Og når vi kun lærer intellektuelle fag i skolen, mens grundlæggende viden om at håndtere sin egen psykologiske udvikling, trivsel og balancering forbliver ukendt land, så må vi støtte os op ad mennesker, som ikke bare ved noget teoretisk om psykisk balance, men også har egne erfaringer med at udvikle autenticitet, hvilen i sig selv, empati og tilgivelse, men også at stå i storme med vrede, sorg, ked af det hed, forvirring, tomhed, forkerthed, angst og svigt.

Når vi ikke får netop den grundlæggende viden og erfaring med os fra barndom og skole, så prøver vi alle os frem, måske inden for flere retninger og forskellige problemstillinger. Og på den vej er det normalt at komme i tvivl om, hvad vi nu har brug for, og hvad der virker for os hver især. Og ikke mindst, hvordan vi integrerer det, vi allerede har erhvervet af viden og erfaringer, ud fra de problemstillinger vi nu møder i livet. 

På dette webinar møder du Psykoterapeut MPF Katrine Boeck, der i sine 53 år har hjulpet mange mennesker i deres udvikling, og som selv har oplevet angst, svigt, sorg og kropslige diffuse tilstande med bund i psykologiske temaer. Hendes erfaring med at samle "kludetæppet" for klienter er stor, og udgør størstedelen af hendes arbejde med klienter nu.

Udtalelse fra mand i 40´erne:

"Jeg har været hos mange psykologer, men aldrig fået en plausibel årsagsforklaring på det, jeg føler er vanskeligt i mit liv. Jeg er tit blevet spurgt, hvad jeg selv tror det er, hvilket har efterladt mig i et tomrum. Katrine forstod dynamikkerne i mit sind, og alt faldt på plads, da hun forklarede grundene til det, jeg oplever, lige som at jeg fik håbet og troen tilbage på, at jeg kan gøre noget selv. Man kan virkelig mærke, at hun selv har erfaring, mod og vilje i forhold til at nå ud på den anden side som et stærkt menneske med grænser, autenticitet og selvbevidsthed. Jeg føler et værd nu, og agter mig selv. Og så får jeg endvidere respekt fra andre nu, for den jeg er." 

Der vil være 4 webinarer i efteråret 2020, hvor det bliver muligt at stille spørgsmål. 

1. webinar er gratis, og tilmelding kan ske ved at sende en sms til tlf. 23206983 og skrive "webinar - status" med din email. Så bliver du tilmeldt automatisk, og får et link tilsendt i løbet af august. Webinaret afholdes en tirsdag aften. Hvis ikke du kan aften eller på tirsdage, skriver du i sms´en "kan ikke tirsdage aftener. Kan typisk xxxx". Du vil da få meldt en alternativ dag ud, som også er gratis.

Katrine kan også bookes allerede nu for din helt egen personlige status og hjælp videre. Pris 1500 for 2 timers session i 2860 Søborg. Pris 1.100 kr. for 1,5 times telefonsession.

Sms på 23206983 for booking. Typisk tider inden for 1-2 dage over telefon. 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: https://coachcare.dk/
Skriv eller ring på 23206983, eller send en mail til katbo@coachcare.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Hvad kan en status gøre for dig? Gratis webinar