Lever du hurtigt eller langsomt?

Er på ferie med en veninde. Vi cykler ud i landskabet. Ved Hingelbjerge stiller vi cyklerne for at gå rundt i "bjergene". Vi følger de små stier. Der dufter af lyng, brisen bevæger vores hår, sandet kryber ind i sandalerne, fuglene synger, sommerfuglene flakser, de små myrer kravler på græsstråene, firbenen sætter spor i sandet.
Det smager af sommer. Vi går helt stille i gåsegang på de smalle stier til udsigtspunktet på den højeste top. Deroppe fra kan vi se vejen og bilerne og høre den svage lyd af motorer. Her står vi på en af livets sideveje, lever langsomt, sanser alt omkring os. Der kører de hurtigt forbi fra et sted til et andet, uden kontakt med omverdenen.

Måske med radioen tændt. Hurtigt, effektivt. Der er to spor, det hurtige og det langsomme. Jeg har besluttet at hovedparten af mit liv skal leves på det langsomme spor. Hvis jeg af og til skal ud på den asfalterede vej, skal det kun være kort og uden at miste kontakten til de små stier i landskabet.Det er på de små stier tingene sker. Det er der livet er. Essensen. Væren.
Hvor lever du?

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Lever du hurtigt eller langsomt?