Hvor tit rydder du op - i dine relationer?

Hvor tit rydder du op? Her tænker jeg ikke på dit hjem, bil eller dit skrivebord på arbejdet. De fleste jeg kender får regelmæssigt tjekket deres tænder, sendt bilen til syn, lavet vedligeholdelse på hjemmet eller hvad det nu kan være.

Hvor tit får du tjekket dine relationer?

Det kan selvfølgelig godt misforstås. Relationer kan ofte inddeles i grupper, dem der bidrager positiv, dem som er neutrale og dem der bidrager negativt.

Jo ældre jeg bliver, jo mere bevidst bliver jeg omkring, hvad det er for nogle personer jeg omgiver mig med. De personer der kronisk er negative, og ser livet som byrde fremfor en gave, har jeg lige stillet sagt pænt farvel til.

Jeg synes, at der sker så mange fantastiske ting, at jeg ikke vil suges ind i andres dramaer. Selvfølgelig sker der masser af dårlige ting i verden og samfundet, men jeg har bare valgt at glæde mig over alt det positive der sker, men også gøre en positiv forskel igennem mit arbejde.

Her forleden fik jeg det største kompliment. Jeg havde en passioneret 10-årig dreng på mit børnehold.
Han fortalte, at han havde han set en video med mig, hvor jeg laver sushi, som jeg engang har lavet til Berlingske.

Da alle var gået efter timen, kom han lige pludselig springene, og havde fået lov til at købe min kogebog. Nu kan jeg se at han tilmeldt sig mit nyhedsbrev. Jeg er ikke i tvivl om, at han skal nok blive til noget indenfor kokkefaget.

Jeg kan kun blive meget glad, når jeg oplever en 10-årig dreng ser mig som rollemodel. Fordi jeg ved, at jeg gør en positive forskel i hans liv, som kan få betydning for hans karriere senere i livet.

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok & Sake Sommelier

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Rydde op - får du også tjekket dine relationer? Læs mere