Horoskop – kærlighed, karriere og fremtid. Læs mere

Tarotlæser Susanne Taylor

Horoskop – kærlighed, karriere og fremtid

Blog forfatter

Hvis alt knaser og kradser i livet og det bliver ved og ved, så må der jo være en årsag 

Fakta om dig og astrologien

Dengang du blev født på jorden var det en magisk og dejlige oplevelse for dine forældre. At sol, måne og planeter stod i bestemt forhold til hinanden er på sin vis også lidt magisk. 

Den astrologiske tradition er mindst 8000 tusind år gammel og lever i bedste velgående. Astrologien bruges  som et værktøj til forandring og psykologisk vækst. Astrologen rummer også elementerne på fremtidens begivenheder. Grib ud efter stjernerne og tag ansvar for dit indre solsystem. Din vej til balance og ekspansion går gennem oplysning og udvikling.

Dine data plottes ind på et astrologiske computerprogram og et hologram med solens, månens og planternes indbyrdes aspekter kommer ud på print. Det kaldes for et personligt horoskop. Ved at gå frem i tiden kan du også få lagt et årshoroskop som viser retningslinjer for din fremtid.

Astrologien er et holistisk livssyn

Mine astrologiske øjne er trænet i at "se" hvad der knaser, kradser og ekspanderer i dit liv.  Jeg viser dig vejen, hvis du er parat til at se på dig selv og ikke lukke af for det, der kan være svært at se på. Hvordan fungerer du i tilværelsen, alene eller sammen med andre. Hvad vil du kæmpe for, hvor langt vil du gå for at nå dine mål? 

Der er 12 fokusområde der indikerer, hvor du har mest eller mindst fokus på livsområderne: Det er din personlighed, økonomi, indlæring, hjemmet, børn og kreativitet, daglig husholdning, parforhold, bank, arv, liv og død, etik/moral, rejser, karrieren, netværk samt det ubevidste, mystiske og uforklarlige. Hvad du end oplever, tænker og føler må være sandheden om dig. Astrologien er mit speciale til at finde årsager til kriser og hjælpe dig til at skabe den forandring, der giver personlig glæde, vækst og fremgang. 

Jeg graver talenter og evner frem, får det op i lyset og får det bedste frem i dig.

Læs mere på Horoskop – kærlighed, karriere og fremtid lige her 

Kærlig hilsen
Susanne Taylor

__________________________

Susanne Taylor
Tarotskolen http://susannetaylor.dk/tarotskolen/
Astrologi og Tarot http://susannetaylor.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Horoskop – kærlighed, karriere og fremtid. Læs mere