Homøopati Instituttet i København

Homøopati Grunduddannelse i København

26/08/2016 - 09:30

Homøopati - bliv uddannet som homøopat og få en uddannelse for livet

Vores populære Grundkursus i homøopati starter til august 2016 i København. Tilmeldingsfristen er midt i juni.

En uddannelse i Homøopati giver dig professionel kompetence i en naturmedicinsk metode, som vækker kroppens medfødte evne til at helbrede sig selv.

På Homøopati uddannelsen vil du lære et mere end 200 år gammelt og effektivt behandlingssystem, som kan være til glæde og gavn for dig selv, din familie, dine venner og/ eller i din praksis.

Din krop har nøglen til at helbrede sig selv! Den naturlige balance og et godt helbred er inden for din rækkevide. Her lærer du hvordan?

Hvorfor lære homøopati?

Det hele menneske

En homøopatisk behandling er en blid og naturmedicinsk metode, som vækker din krops naturlige og medfødte evne til at helbrede sig selv.

Det er kendetegnende for den klassiske videnskab, at den er opsplittende i sin måde at forholde sig til menneskets organisme. Man har den opfattelse, at kroppen består af en mængde uafhængige dele, som man derfor behandler uafhængigt. Homøopaten går derimod efter årsagerne til sygdom og behandler hele personen, i stedet for kun at beskæftige sig med symptomerne.

Den homøopatiske behandlingsmetode er blevet udviklet, testet og brugt igennem de sidste flere århundrede. Den er en del af de offentlige sygesikringssystem i lande så som: Schweiz, England, Tyskland, Frankrig, Indien, mm.

Undervisningsform

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, gruppearbejde og praktisk arbejde med cases.

Start: 26. august 2016

TidspunktEtårigt grundkursus. Undervisningen foregår i weekender + enkelte torsdage og fredage - kl. 9.30 – 16.30

Sted: Nørregade 41, 1165 København K

Læs om uddannelsen ved at klikke lige her: Homøopati Uddannelsen København

PrisDer er tre forskellige betalingsmetoder samt mulighed for at afdrage beløbet henover uddannelses forløbet. Læs mere om prisen her

TilmeldingsfristSenest 15. juni 2016

 

 

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Homøopati uddannelse i København. Læs mere