Spirituel lærer Charlotte Inannah Fruergaard

Hjerteprogrammet i Gilleleje

24/02/2017 - 19:00

En opdagelse og en direkte erkendelse, af et liv levet og guidet fra hjertet.

HjerteProgrammet er vejen helt hjem til dig selv. En opdagelse og en erkendelse af din inderste kerne, som kærlighed. Kort sagt – Et liv levet og guidet fra hjertet. På dette program over 4 moduler, vil du opleve og lære, hvordan du altid kan skabe dyb fred og ro i dit liv. Du vil opdage at du har direkte adgang til dette, overalt og under alle omstændigheder. 

Vi mødes om at VÆRE sammen i den fred, der er bag alle tankerne – bag alle de historier vi beskæftiger os med. Det handler om at finde hjem til den du er, når du stopper op og lytter indad. Vi lærer at inddrage denne bevidsthed i vore handlinger.

Du indser at dette ikke, er at stoppe dit liv, at det ikke er at være passiv – men at det tværtimod er at være i dit liv i fuldt selv udtryk. 

Bag enhver tanke, enhver historie, et hvert begreb – hvor storslået eller vigtig det end syntes, er der en større sandhed. Det er sandheden om hvem du er, når du ikke prøver at være noget som helst. Den sandhed er mulig for dig at opleve direkte. 

Programmet handler om denne direkte oplevelse. Undersøgelsen af dig selv som kærlighed, som fred er uden ende – uden grænser. 

Du vil lære at bruge, nogle af de mest dybdegående og samtidig mest enkle redskaber, til at leve dit liv, på en måde du måske aldrig har oplevet før. Fordi, når du først erkender hvor meget kærlighed og fred du i virkeligheden indeholder, så vil du ikke kunne forstå, at du havde overset det. 

Vi tager udgangspunkt hjertets intelligens og bevæger os gennem krop, lyd, bevidsthed, stilhed, meditation m.m ind i den inderste kerne af vores væsen. Dér hvor kærligheden bor. 

Denne opdagelse af fred og kærlighed i dig selv, er det vi inviterer dig til at sige ja til. Vi ved at når du først opdager dette, vil dit liv udfolde sig på måder du ikke troede var muligt. 

På dette forløb, vil du bane vejen for et liv i resonans med dit hjertes vej. HjerteProgrammet er også ment som en støtte i at stole på din intuition og lytte til dit eget hjerte. 

Du identificerer din Kærligheds Termostat®, metoden der frisætter kærligheden. 

Din forudsætning for at deltage er at du ønsker et liv i frihed. At du ønsker at finde fred med dig selv og livet som det er. 

Vi arbejder med faciliteret dialog, øvelser, meditation, stilhed og andre ikke lineære processer. 

Undervisere: Charlotte Fruergaard  

Praktisk info: 

Varighed: 4 weekender 

fredag kl. 19.00-22.00. 

Lør/søn 10.30-17.00 

Datoer: 

1. modul 10.-12. februar 2017
2. modul 10.-12. marts 2017
3. modul 28.-30. april 2017
4. modul 26.-28. maj 2017

Pris: 7.995,-

Sted: Kysthusene, Tinkerup Strandvej 8A, 3250 Gilleleje – Ananda Yoga Studio 

Booking: info@hjerteakademiet.com 

OBS! HjerteProgrammet er obligatorisk hvis du ønsker at deltage på HjerteVejleder Programmet. 

Website: www.hjerteakademiet.com

__________________________

Charlotte Fruergaard, spirituel lærer, forfatter, yoga instruktør
founder Hjerteakademiet
Se mere på http://www.hjerteakademiet.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Uddannelse i hjertes vej og kærligheden som livsvej