Parterapeut og psykoterapeut MPF Stellah Søgård

Hjælp til dit kærlighedsliv

Blog forfatter

Er du træt af at savne kærligheden i dit liv? Måske har du stort set opgivet, at den vil udfolde sig i dit liv, og at du kan komme til at føle dig elsket og elske. At du kan være sammen med en kvalitets kæreste, hvor I begge føler jer beriget, støttet og elsket.

Rigtig mange bøvler med kærlighedslivet, og det uanset om man er single eller i et parforhold. Penge og forhold er ganske enkelt de 2 ting, som vi mennesker over hele verden bekymrer os mest om. Der er stærke følelser forbundet med disse.

Du skal vide, at der er noget at gøre ved det bøvl og besvær og mangel på kærlighed i dit liv. Og du er ikke engang afhængig af, om din partner vil være med - eller at du ikke har en kæreste

Det handler om, at du finder det sted inde i dig, hvor du mærker og ved, at kærligheden er her - også for dig og også lige nu, uanset det måske ikke ser sådan ud og måske aldrig har oplevedes sådan. Herfra vil du opleve kærlighed og kunne skabe dig det kærlighedsliv, som du dybest set ønsker dig. Så du kan vågne hver morgen og være glad og tilfreds.

Det er det, som jeg kan støtte og guide dig i på forskellig vis. Processen består grundlæggende af 2 ting

* vi styrker Den trygge tilknytning i dig

* vi rydder ud i det, der måtte spænde ben for dig

Desuden vil du få indsigter i kærlighedens mysterier. Hvad der er hensigstmæssigt for dig - og hvordan vi mennesker fungerer generelt. du vil også få vigtig viden og kunnen omkring det maskuline og det feminine

Kig ind på Kærlighedsshoppen og bliv inspireret til dit næste skridt

__________________________

Hjertelige hilsner

Stellah Søgård
Par- og psykoterapeut, forfatter

http://vibranthearts.dk, kragelund@selv-tillid.dk,
Tlf. 2424 8262

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Hjælp til kærligheden uanset om du er single eller i parforhold, psykoterapi og parterapi