Gladebørnjatak v. Nynne Bojsen

Hjælp til børn og unge der ikke trives

Blog forfatter

Alt for mange børn og unge har symptomer på angst, er triste, bekymrede, har lavt selvværd, lav selvtillid, har svært ved at sove, er indelukkede, er selvskadende samt andre tegn på, at de ikke trives.

Min holdning er, at barndommen skal være så positiv som muligt. Ikke mindst fordi den skaber dybe mønstre i vores personlighed, som påvirker os hele livet. Men også fordi vi alle fortjener at have det godt.

Men børn og unge kan være svære at hjælpe. Både fordi de har svært ved at udtrykke, hvad der foregår inde i dem, men også fordi man som forælder, lærer og pædagog ofte ikke ved, hvordan man skal hjælpe, og tit bliver afvist i sin hjælp.

I min praksis bliver jeg ofte ringet op af forældre, der er kede af det, bekymrede, triste og frustrerede over, at deres barn ikke trives. For det er så sårbart, når ens barn ikke har det godt.

Som supervisor møder jeg mange fagfolk, der til tider løber panden mod en mur i deres forsøg på at hjælpe.

Heldigvis har jeg efterhånden mange børn og unge, der efter et forløb hos mig er kommet tilbage til glæden, udtryksfuldheden, modet og ikke mindst tilliden til dem selv, forældrene og til verden.

Og heldigvis kan jeg formidle min viden til fagfolk, så de får nye perspektiver og værktøjer til at hjælpe.

Det er så vidunderligt at se og mærke!

I er som forældre helt afgørende i barnets trivsel. Derfor er I også vigtige i behandlingen. Nye værktøjer og indsigter til jer som forældrene er derfor en vigtig del af hjælpen til barnet. 

Med mindre børn inviterer jeg altid forældrene alene til den første session, så vi sammen dels kan tale om barnets udfordringer, dels lægge en plan for, hvordan vi i samarbejde bedst hjælper barnet.

Med større børn og teenagere er barnet med den første gang sammen med forældrene.

Hvis du som forælder oplever, at dit barn eller teenager ikke trives - eller hvis du som fagperson ønsker nye perspektiver på hjælp til børn og unge, så kontakt mig endelig.

Læs mere på min side: www.familiecoaching.dk

Læs specifikt om min hjælp til børn 

Læs specifikt om min hjælp til teenagere 

Læs specifikt om mit tilbud til skoler og institutioner

 

Kh Nynne

__________________________

Nynne Bojsen
Familiecoach, Psykoterapeut MPF, EMDR terapeut, Cand.comm.
Mobil: 60221072
info@gladeboernjatak.dk
http://www.gladeboernjatak.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Hjælp til børn og unge, der ikke trives. Børneterapi, Ungecoaching, Familecoaching