Helbred dig selv

Helbredte en knude
Jeg helbredte mig selv med visualisering. Det var dog ikke nogen alvorlig sygdom, bare en rigtig grim skavank. Den oplevelse var så stærk at jeg ikke kunne undgå at begynde at udforske visualiseringens muligheder. Jeg er langt fra nået til vejs ende endnu, for faktisk tror jeg ikke der findes en ende på de kræfter der er i visualisering, de variationer der kan give endnu flere muligheder og de resultater der kan opnås.

Her er så hvad der skete dengang hvor jeg ikke anede hvad visualisering var, men bare ville forsøge at tænke min dårligdom væk, som den eneste udvej jeg kunne se på det tidspunkt. Da jeg altid har ment at vi har langt flere muligheder for alting end vi går og forestiller os, lå det mig ikke fremmed selv at prøve at opfinde en løsningsmodel her. Siden har jeg arbejdet med visualisering i alle mulige sammenhænge, og på mig virker denne kraft grænseløs. Den har virket på så mange forskellige ting at jeg nu altid prøver med visualisering hvis noget skal justeres. Og opfordrer andre til det samme.

For syv år siden fik jeg en meget stor åreknude bag på mit højre ben. Knuden var øm og grim. Jeg lod der gå et stykke tid, for skidtet var kommet af sig selv, tænkte jeg, så det kunne vel også forsvinde af sig selv igen. Men den var åbenbart flyttet ind hos mig for at blive. Jeg gik til lægen, og han gjorde straks klar til at skrive en henvisning til hospitalet så jeg kunne få den fjernet, for sådan en stor knude kunne jeg da ikke gå rundt med.

Det var i en periode hvor jeg havde temmelig mange foredrag på programmet, så jeg havde simpelthen ikke tid til en operation, en holdning lægen stillede sig måbende overfor. Jeg spurgte om der ikke var andre metoder til at få sådan en knude væk. Det benægtede han helt klart. ”Operation er den eneste mulighed hvis du vil af med den,” sagde han og rystede på hovedet da jeg sagde nej tak til omtalte operation. Jeg gik hjem og lagde hovedet i blød. Måske havde jeg på det tidspunkt hørt om kraften i tanker, for jeg overvejede allerede samme dag om der kunne være en mulighed for at tænke den væk. Kunne den slags overhovedet lade sig gøre? Jeg anede det ikke. Men hvorfor ikke gøre forsøget?

Billig og smertefri operation

Sådan tænkte jeg. Hvis det ellers ville lykkes. Det valgte jeg at tro på at det ville. Jeg begyndte nu at fokusere på at jeg sendte en stor, kraftig blå laserstråle ned i knuden på mit ben, som splittede den ad og nærmest pulveriserede den og til sidst sendte resten ud i blodbanerne, der endte med at føre affaldet ud af min krop.

Jeg visualiserede mest når jeg var kommet i seng, da havde jeg ro til at gå ind i billederne, styre strålen og forestille mig en virkning. Ret hurtigt opdagede jeg, at når jeg koncentrerede mig stærkt om at sende strålen ind i knuden, blev mit ben ekstra varmt på netop det sted, selvfølgelig uden at jeg rørte stedet med hænderne. Det undrede mig, men gav mig tro på at der i hvert fald skete noget.

Jeg begyndte nu at visualisere flere gange om dagen. Bare et par minutter, enten mens jeg sad og spiste, gik og rodede i haven eller var i gang med andet. Bare lige et par ”skud” af strålen og så ellers videre i mit dagligliv, og en længere visualisering om aftenen.
Som dagene gik, opdagede jeg at knuden blev mindre. Først tænkte jeg at det nok bare var min fantasi. Og ja, det var lige hvad det var! Min fantasi. For visualisering er jo netop at bruge fantasien. En dag var knuden så lille som en ært, og kort tid senere var den totalt forsvundet. Jeg var lykkelig og dybt forbavset over at så lidt kan gøre så meget.

Ingen reaktion udefra

Underligt nok vakte dette resultat ikke røre blandt nogen som helst, hvilket undrede mig dybt. Ingen overskrifter på avisernes forsider med: ”Bevis på hvor let vi kan helbrede os selv!” Intet! Ingen var til at råbe op. Alt kørte videre som om intet var sket.

Det var en skuffelse og jeg var temmelig forundret. Noget så revolutionerende! Jeg kunne (og kan stadig) se uanede muligheder i visualisering. Og så betød det fantastiske resultat, der var opnået via visualisering, åbenbart ikke så meget at medierne havde tænkt sig at oplyse vidt og bredt om det, så andre kunne gøre det samme.

Da var det, jeg begyndte at spekulere over, om de fleste mennesker sover, eller hvad …?! Om mange ligger så dybt konserveret i gamle vaner og følelsen af at lægen altid tager over hvis man fejler noget, at det nærmest er umuligt at vågne op til en ny dag …? Hvad med selv at tage et ansvar for sin sundhedstilstand når det nu er muligt? Eller bare have viljen til i det mindste at prøve? Alle de tanker arbejdede i mig, og det var bestemt ikke nogen rar følelse de efterlod.

En revolution, tænkte jeg. Det er lige præcis hvad mit resultat er! Jeg fortalte glædestrålende om det, og de der kendte mig, syntes selvfølgelig det var et dejligt resultat. Ikke mere. Dem, jeg ikke kendte, men som alligevel fik historien, ja, jeg kunne simpelthen se på dem at de tænkte deres.

Der skete ikke mere efterfølgende, selv om jeg selv syntes det var en revolution! Sikke en landvinding. Hvad kunne lægerne dog ikke bruge det her til! Simpelthen lære patienterne at visualisere deres sygdomme og skavanker væk, eller i det mindste få det bedre på den måde. Hvad med nogle oplysningskampagner? Det kunne blive et fag i skolen. Sikke en masse lægebesøg vi kunne undgå, og sikke et naturligt fokus på sundhed.

Jeg siger ikke at alt kan visualiseres væk. Men er det da i det mindste ikke bare et forsøg værd at prøve visualisering først - hvis ikke ligefrem man står med et hjertestop eller et ulykkestilfælde?

Midt i alt det her var jeg flyttet og havde fået en anden læge, og jeg spurgte også her, om en åreknude kan forsvinde på andre måder end ved operation. Svaret var et klart nej. Der var ikke andre metoder. Hun kiggede ret underligt på mig, da jeg fortalte om mit resultat, og bad ikke engang om at måtte se mit ben. Faktisk var mit raske ben jo heller ikke noget bevis hvis ikke ligefrem hun henholdt sig til journalen fra min tidligere læge, som hun ikke havde fået. Men det var hun slet ikke interesseret i at gå ind i. Punktum, slut.

På det tidspunkt var min tidligere læge stoppet i sin praksis, så jeg opsøgte ham ikke for at vise ham mit ben igen. Det kan jeg fortryde nu, for i dag ville jeg godt have haft en kommentar fra ham. Dengang var jeg bare så skuffet over, at end ikke sagkundskaben var interesseret, at jeg efterhånden var ligeglad med hvem der mente hvad. I dag ser jeg anderledes på det.

Forskning

Nu fik jeg lyst til at forske i emnet. Det, jeg havde oplevet på egen krop, var en stor opdagelse, og siden har jeg brugt det i mange sammenhænge. Jeg har guidet andre i visualiseringer for at hjælpe dem lidt i gang, hver gang ud fra min egen intuition om hvordan det skulle gøres i netop deres tilfælde. Og der har været overraskende resultater.

En dag fik jeg stor lyst til at skrive denne bog med mine oplevelser og ideer, fordi jeg er sikker på at alle kan bruge visualisering og få meget ud af det. Det er bare lige med at komme over den forhindring der hedder: ”Nej, det kan da ikke være rigtigt at så lidt virker …?”

Du behøver ikke lytte når andre fortæller dig at det virker. Lad det komme an på en prøve og find selv svaret. Metoden er gratis, let og ligetil, og du kan sagtens få mange sidegevinster med når du visualiserer. Vil du visualisere en bestemt skavank eller sygdom væk, kan du nemlig være så heldig at andre dårligdomme samtidig forsvinder. Eller at du får det langt bedre psykisk. Så det er bare med at komme i gang med at blive sund. Kraften ligger i dig selv.

Du kan læse mere om visualisering i bogen ”Tænk dig til det hele. Visualisering – guide og ideer". Bogen giver mange forslag og ideer til dig, der måske har lidt svært ved at komme i gang. Du vil hurtigt finde ud af, at det er både let og utrolig virksomt at visualisere. På www.irmalauridsen.dk kan du læse uddrag af bogen, der er bl.a. forskellige visualiseringer mod kræft, som kan bruge samtidig med at man evt. får lægebehandling.

Kærlig hilsen
Irma Lauridsen

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Helbred dig selv med visualisering. Irma Lauridsen skriver på Levlykkeligt.dk