Spirituel lærer Charlotte Inannah Fruergaard

The Heart Journey - Gilleleje

06/04/2018 - 19:00

En opdagelse og en direkte erkendelse, af et liv levet og guidet fra hjertet.

THE HEART JOURNEY er vejen helt hjem til dig selv. En opdagelse og en erkendelse af din inderste kerne, som kærlighed. Kort sagt – Et liv levet og guidet fra hjertet. På dette program over 4 moduler, vil du opleve og lære, hvordan du altid kan skabe dyb fred og ro i dit liv. Du vil opdage at du har direkte adgang til dette, overalt og under alle omstændigheder.

Vi mødes om at VÆRE sammen i den fred, der er bag alle tankerne – bag alle de historier vi beskæftiger os med. Det handler om at finde hjem til den du er, når du stopper op og lytter indad. Vi lærer at inddrage denne bevidsthed i vore handlinger.

Du indser at dette ikke, er at stoppe dit liv, at det ikke er at være passiv – men at det tværtimod er at være i dit liv i fuldt selv udtryk.

Bag enhver tanke, enhver historie, et hvert begreb – hvor storslået eller vigtig det end syntes, er der en større sandhed. Det er sandheden om hvem du er, når du ikke prøver at være noget som helst. Den sandhed er mulig for dig at opleve direkte.

Programmet handler om denne direkte oplevelse. Undersøgelsen af dig selv som kærlighed, som fred er uden ende – uden grænser.

Du vil lære at bruge, nogle af de mest dybdegående og samtidig mest enkle redskaber, til at leve dit liv, på en måde du måske aldrig har oplevet før. Fordi, når du først erkender hvor meget kærlighed og fred du i virkeligheden indeholder, så vil du ikke kunne forstå, at du havde overset det.

Vi tager udgangspunkt hjertets intelligens og bevæger os gennem krop, lyd, bevidsthed, stilhed, meditation m.m ind i den inderste kerne af vores væsen. Dér hvor kærligheden bor.

Du identificerer din Kærligheds Termostat®, metoden der frisætter kærligheden.

Din forudsætning for at deltage er at du ønsker et liv i frihed. At du ønsker at finde fred med dig selv og livet som det er.

Vi arbejder med faciliteret dialog, øvelser, meditation, stilhed og andre ikke lineære processer.

Undervisere: Charlotte Fruergaard samt evt. gæstelærere

Praktisk info:
Varighed: 4 weekender

fredag kl. 19.00-22.00. Lør/søn 10.30-17.00

Datoer:

1. weekend 6.-8. april 2018
2. weekend 4.-6. maj 2018
3. weekend 8.-10. juni 2018
7. juli 2018 Online HjertePraksis møde
4. aug. 2018 Online HjertePraksis møde
4. weekend 24.-26. august 2018

Pris: 8.995,-
Sted: Kysthusene, Tinkerup Strandvej 8A, 3250 Gilleleje – Ananda Yoga Studio Booking: info@hjerteakademiet.com

OBS! HjerteProgrammet er obligatorisk hvis du ønsker at deltage på HEARTCOUNSELOR Programmet.

page2image2684218128

“The Heart Journey er for mig, ultimativt den dybeste undersøgelse i mig selv, af mig selv. Jeg har fundet ind til en fred. Og den fred, giver mig ro og begejstret livsglæde på samme tid. Jeg er dybt rørt over at deltage på Hjerteprogrammet”.

Jack Ingemar, selvstændig. 

__________________________

Charlotte Fruergaard, spirituel lærer, forfatter, yoga instruktør
founder Hjerteakademiet
Se mere på http://www.hjerteakademiet.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
kursus med hjertet i centrum, hjertets intelligens og kunsten at være i hjertet.