Reikimester - Healer og Coach

Reikihealing - blid og effektiv healing

Blog forfatter

Sted: Greve eller online

Reikihealing hos Reikimester, Healer og Coach Esther Økær - Individuelle sessioner

Pris pr. session: kr. 950- (Kontakt mig vedr. rabat ved overførselsindkomst)
Varighed pr. session: 75 minutter

Jeg er uddannet efter den traditionelle oprindelige Usui-metode (Mikao Usui)

Hvad er Reikihealing?
Når du bliver healet af en Reikihealer, modtager du en elektromagnetisk energi fra healerens hænder. Dette vil oftest føles som varme eller vibration. Denne elektromagnetiske energi påvirker dit eget elektromagnetiske felt, hvorefter din egen selvhealingsevne går i gang. Så i virkeligheden kan man sige, at du healer dig selv, men blot modtager lidt hjælp fra en healingskanal. 

Hvad du ud af at blive healet?
Reikihealing kan heale på krop, sind og ånd. Mange vil efter en healing føle en større balance og ro indvendigt. Reiki er derfor rigtig god mod stress. Healingen går naturligvis også ind på det fysiske plan og kan skabe større balance.  Det er vigtigt at vide, at en healingssession kan være vidt forskellig fra gang til gang og fra person til person.

Fysisk healing eller fjernhealing?
Det er faktisk muligt at få det samme resultat ud af en fjernhealing. Du lægger dig blot ned i ca. 30 minutter og modtager healing hjemme hos dig selv. Ofte vil du opleve, at du bliver mere afslappet og uden stress. Hvis du gerne vil prøve, hvordan det er at modtage en fjernhealing, tilbyder jeg tirsdags-fjernhealing til en meget billig pris (kr. 99,- for en gang eller kr. 399,- for fem gange).

Når jeg healer benytter jeg både Reikihealing, Inkahealing og andre former for healing, jeg er blevet indviet i gennem året (heriblandt en speciel Tao-indvielse foretaget af en Tao-mester fra Kina).

Hvordan jeg selv begyndte at heale
Jeg har healet siden begyndelsen af 90'erne, hvor min interesse for det spirituelle for alvor begyndte at udfolde sig. Jeg healede med krystaller og ved at "påkalde" hjælp og beskyttelse. I 1993 begyndte jeg selv at gå til healing hos en dygtig reikihealer. Jeg mærkede, hvordan det rykkede helt vildt. Jeg fik det bedre med mig - blev bl. a. mere udadvendt. 

I 1997/08 blev jeg så selv indviet til Reikihealer (de første 3 grader), hvor jeg fandt ud af, at healing ikke behøvede at være så "besværligt og indviklet", som jeg troede. Når man er Reikihealer, åbner man sig simpelthen som kanal for healingsenergien ved hjælp af nogle symboler og håndspålæggelse, og så flyder energien helt af sig selv. 

Efter min egen Reikimesteruddannelse i 2000, blev min Reikikanal stærkere, og der skete en yderligere ændring efter min indvielsesrejse til Peru i 2017. Læs mere om Inkahealing under mine specialer

Læs mere om Reikihealing her

Læs her, hvordan du kan lære at heale dig selv og andre

 Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær - kontakt: esther@reikihealer.dk / 60 64 35 50

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reikihealing v. Reikimester Healer og Coach Esther Økær