Haveterapi Åbent hus i Svebølle kl. 11-16

05/05/2019 - 11:00

Terapioasen holder Åbent Hus Søndag den 5.maj 2019 kl 11.00 -16.00

Alle er velkomne.

Kan du lide at færdes i naturen og finde ro i krop og sjæl, så kom og prøv mindfulness med natur og haveterapi i terapihaven i skønne landlige omgivelser, Rugtved vej 24, 4470 Svebølle.

Der trækkes lod blandt de fremmødte om en gratis session på 2 timer i natur- og haveterapi med mindfulness.

Du vil kunne prøve gratis øvelser i Haveterapi, der bliver afholdt løbende på dagen. 

Naturen er skøn og healende på samme tid, den kan hjælpe os i alle livets faser uanset om vi kører i for højt gear eller vi er sygdoms ramt. Når vi færdes i naturen får vores krop og sind forøget energi, naturen kan hjælpe os hvad enten vi er stress ramte eller lider har det svært i livet, eller gerne vil lære at være mere i kontakt med os selv og være mere til stede i nuet.

Med natur og have terapi kan du på en behagelig måde lære at håndtere en travl hverdag, behandle stress og være i balance med mindfullness.

Giv dig selv et pusterum og tag din ven, veninde mand eller kone med. Og kom og prøv og hør om hvad en terapihave kan gøre for dig. Jeg har i dagens anledning lave nogle specielle gode tilbud, pakkeløsninger i haveterapi med samtaleterapi, åndedrætsmeditation.

I Terapioasen byder Inge Pedersen på forfriskninger og andet godt, du meget gerne at sende hende besked forinden på e-mail inge@terapioasen.dk om du deltager. eller du kan også tilmelde dig via hendes opslag på Facebook. 

Inge glæder sig til at byde dig velkommen i Terapihaven. 

Kærligst
Inge Pedersen

__________________________

Haveterapi ved Psykoterapeut Inge Pedersen
Web: https://terapioasen.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Haveterapi - kom til åbent hus. Læs mere