Er du klar til sommerferie?

Sommeren er over os og snart banker sommerferien på døren for de fleste og snart  vrimler det med forventningsfulde og glade mennesker i  byen og på landet,en skøn tid hvor vi skal nyde samvær med andre og glæde os over at vi har fri og kan nyde det skønne sommervejr ,stresse af fra job og andre forplligtelser  for en tid og have oplevelser der ikke minder  om  arbejdslivet,skønt..smil

MEN!

Du kender måske det fra dit job eller i dit hjem,der er en masse arbejde der lige skal gøres før du føler du endelig kan slappe af og gå på ferie.Der er lige en bunke  mail, aftaler,en have  osv.. der skal laves for ellers ligger det til dig når du kommer tilbage fra ferie,så arbejdsdagene bliver lige lidt længere, for du kan jo slappe af når du har ferie  tænker du,så den sidste dag før ferien er forventninger  til ferien  højen  hos dig  og nu skal du bare slappe af og nyde livet og ferien,skønt!

Men!

Der er bare lige den "hage" at mens du har udtænkt den geniale plan og er klar til at gå på ferie ,så er"hardisken" , din hjerne er måske ikke klar til at gå på ferie, den arbejder stadig videre med hverdagens gøremål og er ikke   gået ned i gear og arbejder videre.Derfor kan  du som opleve mange andre mennesker  desværre gør,at de bliver syge når de endelig skal til at slappe af  og de oplever at de har svært ved at finde ro og kunne slappe af. Men det er en helt naturlig reaktion for vores krop og hjerne  skal have tid til at komme ned i "gear",for at kunne være istand til at kunne find ro og slappe totalt af og være klar til at tage nye indtryk ind og derfor oplever du måske at hvis du har 3 ugers ferie at  den første uge går med at komme ned i gear mentalt  og fysisk og så  først de sidste 2 uger for alvor først kan  nyde ferien inden job og hverdag kalder igen, hvilket er ærgelig tid at bruge sin kostbare ferie på.

Jeg vil give dig 3 gode råd som du sikker har hørt før,men måske ikke har fået gjort noget ved sidste sommerferie, så kan du gøre det nu og sikre at du kommer godt i gang  med din ferie både fysisk og psykisk.

3 gode råd:

1. Start  i god  tid før  din ferie med at få mails og andre opgaver  på jobbet eller i hjemmet  og få ryddet det af vejen du kan  og acceptere så at det du ikke kan nå må vente.

2.Gå tur i naturen hverdag ,mindst ugen før din ferie starter og  få pulsen ned og tankerne på afstand,på den måde gør du din krop og sind klar til  at skulle geare ned og holde ferie.

3. Hold ferie og undgå at skulle arbejde på din computer, lad hjernen få lov til at holde fri. 

Prøv disse enkle 3 simple  men effektive råd og mærk på din krop hvordan du vil få en god start  på din ferie med ro  og glæde  allerede den første uge og undgå at spilde din dyrebare ferie. uanset om du holder 1,2 eller 3 ugers ferie  er metoden den samme metode. Oplever du at disse 3 råd ikke er nok får dig til at komme helt ned i gear ,så vil jeg meget gerne hjælpe dig mere. Du kan  booke en eller 2 timer  haveterapi hvor du  vil opleve og lære  hvordan du nemt  og effektivt kan skabe den ro og balance i din krop og sind som du behøver for at kunne starte på  en dejlig sommerferie,Terapihaven ligger i  smuk og dejlig natur  i landlige  omgivelser.

har det fanget din interesse?  vil du vide  mere? så kig ind på www.terapioasen.dk 

eller send  en mail  til  inge@terapioasen.dk og jeg vil  svare dig  hurtig.

 

 

 

__________________________

Haveterapi ved Psykoterapeut Inge Pedersen
Web: https://terapioasen.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Haveterapi - er du klar til sommerferie? Få gode råd her