Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Har du svært ved at finde overskud til dit arbejde?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Når du føler dig presset, kan det skyldes flere forskellige ting. Det kan f.eks. være, at du føler, at du har for meget at se til på dit arbejde. Hvis du har svært ved at finde overskud til at klare dit arbejde, så er det tegn på, at du har behov for at stoppe lidt op. 

Find ro med meditation

Hvis du har gang i for mange ting, så mærker du det nemt på din krop. Du kan komme til at mærke det både fysisk og psykisk. Det kan f.eks. være i form af hjertebanken, dårligt humør, hovedpine el.lign. Det er alt sammen tegn på, at du har brug for at slappe af og finde ro. 

En måde at finde ro på er f.eks. ved at meditere. Det er ikke en metode, der fungerer for alle, men det er værd at prøve. Der findes bl.a. meditationspodcasts, du kan lytte til for at komme ned i gear. Det har til formål at få dig til at glemme alt det, som du føler dig presset over. 

Tag nogle velfortjente pauser 

Hvis du stresser over et nyt PIM-system på dit arbejde eller en ny og vigtig deadline, så nytter det ikke altid noget bare at fortsætte med at arbejde med det, når du ikke har overskud til det. I stedet er det vigtigt at holde nogle pauser, så du får noget ny energi. Når du har siddet og kæmpet med det samme længe, så hjælper det ofte at lave noget helt andet og så komme tilbage.

Lær at sige nej 

Hvad enten det er i din karriereliv eller privat, så er det vigtigt at huske på, at det altid er okay at sige nej. Hvis du siger ja til ting, som du ikke har lyst til, så gør du hverken dig selv eller nogen andre en tjeneste. 

Relaterede artikler efter områdeHar du svært ved at finde overskud til dit arbejde?