Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Guide til at flirte sig vej til kærligheden

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvordan du scorer den person, du har set dig lun på, så fortvivl ikke. Herunder følger en guide med en lang række gode råd, som du kan benytte dig af, når du vil flirte dig til kærligheden.

Uanset om du vil finde en voksen flirt på nettet eller i den virkelige verden, er det en god idé, at du lærer, hvordan man flirter. Det kan være svært, og nogle bliver helt tomme for idéer til, hvad de skal sige, når de står ansigt til ansigt med en person, de har set sig lun på.

Det kan være svært at flirte, men ligesom med alt andet, er det noget, du kan træne dig til. Herunder følger en komplet guide til, hvordan du finder kærligheden gennem flirt - uanset om du bruger netdating eller ønsker at blive bedre til at køre en casual flirt af i byen.

Selvtilliden skal skrues op på max, hvis du vil have succes

Langt hen ad vejen handler flirt om selvtillid. 

Du skal vise, at du finder dig selv attraktiv, og det er vanskeligt, hvis ikke du rent faktisk gør det. Derfor bør du altid se dig selv i et positivt lys, hvis du vil have succes med at flirte.

Skru op for selvtilliden ved at tage tøj på, som du føler dig både lækker og tilpas i. Mind dig selv om dine mange gode egenskaber og sørg generelt for, at det stråler ud af dig. Du skal hvile i dig selv, og selvom du bliver nervøs, bør du se, om ikke du kan ryste det af dig.

Øv dig i at flirte foran spejlet

Selvom det måske lyder akavet, så er det en god idé at øve dig i at flirte foran spejlet. Forsøg at lave hede blikke til dig selv og praktisér en passende mimik, som du selv ville falde for. Det er måske kejtet i starten, men efterhånden vænner du dig til det.

Forsøg dig eksempelvis med at lave et blik, der udstråler, at du vil have personen, du kigger på. På den måde vil det føles mere naturligt, når du står i situationen i virkeligheden. Det er vigtigt, at du øver dig, hvis du vil mestre kunsten at flirte.

Tag en god parfume på

Hvis du vil have succes med at score den person, du er lun på, er det vigtigt, at du er tilfreds med din egen udstråling. Det hjælper altid at gøre noget ud af sig selv - også hvad angår din duft. Vælg en tiltrækkende og intim parfume, som du selv ville tænde på.

Ens duft har meget at gøre med tiltrækningskraft, og selvom alle har deres helt egen unikke duft, så kan du altså hjælpe den på vej ved at vælge en enten maskulin eller feminin parfume, som fungerer perfekt, når du skal lokke en potentiel date i nettet - uanset om du planlægger, at vedkommende skal være din eneste ene, eller det bare er en tilfældig flirt.

Vær positiv og åben

Der er intet, som udstråler større selvtillid end positivitet. 

Når du er positiv og smiler, er du mere tiltrækkende. Grin, hav det sjov og virk generelt positiv, når du taler med andre mennesker. Det vil de lægge mærke til - du synes vel også selv, at andre mennesker er mere tiltrækkende, når de smiler?

Herudover bør du fokusere på at skabe en intim øjenkontakt, så I kan udveksle hede blikke. Du bør holde øjenkontakten i en kort stund og smile, men du bør aldrig stirre. Kig langsomt væk igen, når I har udvekslet smil. På den måde skaber du en kontakt, som kan føre til en hed flirt. 

 

 

Relaterede artikler efter områdeGuide til at flirte sig vej til kærligheden