Thetahealing Helle Brinch

Livsbaneforløb - find din livsmission

Blog forfatter

I en livsbanesession ser jeg hvorfor din sjæl har valgt at blive født ind i lige præcis dette liv og hvad du skal lære i dette liv samt hvilke udfordringer du har fået med fra din barndom og hvad de har givet dig af kompetencer og udfordringer. Jeg ser hvor du er nu og hvad der er dit højeste potentiale i dette liv. Ikke mindst vil jeg kunne fortælle dig om din “unikness”, som er de helt særlige kvaliteter, evner og den essens der gør dig unik.

Vi arbejder med hvad der hindrer dig i at komme nærmere dit mål og potentiale lige nu. Dette er ofte ubevidste negative overbevisninger og følelser. Jeg anvender ThetaHealing/energiterapi til at rense og ændre disse negative overbevisninger og programmer og erstatter dem med nye positive overbevisninger, følelser og programmer som gør, at du vil mærke en tydelig energiforskel efter sessionen samt en følelse af, at det nu er muligt at nå dit potentiale.

Jeg anvender visualisering til at hjælpe dig med at forestille dig dit højeste potentiale, for at integrere det i dig, og afslutter sessionen med at manifestere dette potentiale.

En livsbanesession vil føles meget transformerende og få dig tættere på dig selv, din sjæl og dit potentiale. Når du finder din livsbane og begynder at udleve dit potentiale vil det aldrig føles som hårdt arbejde, men let og naturligt.

Efter en livsbanesession kan jeg anbefale at følge op med Spirituel Business Coaching eller ThetaHealing sessioner, for at arbejde mere detaljeret med de ting der forhindrer dig i at nå dine mål og udleve dit potentiale lige nu.

Et livsbaneforløb kan anbefales hvis du synes du "sidder fast i livet" og ikke kan finde DIN VEJ og ikke lever det liv du ønsker eller slet ikke ved hvad du ønsker.

Et livsbaneforløb tager ca. 2 timer.  Jeg laver også Livsbanesessioner over Skype. Læs mere på www.hellebrinch.dk.

 

Udtalelser fra klienter:

"Kære Helle, Jeg vil bare sige dig stor tak for livsbaneforløbet … det var meget stort og overraskende. Og godt at komme af med de skjulte overbevisninger som har dikteret mit liv indtil nu – og som jeg ikke engang havde ord for…
Jeg er i gang med at betræde nye stier og alt synes at åbne sig .
Af hjertet tak :)) – det er et smukt arbejde du gør" Isabelle

“Jeg var heldig at vinde et “livsbaneforløb” hos Helle i en FB konkurrence. Det varede i godt to timer og Helle fortalte om mig lige fra fosterstadiet, min barndom, ungdom og potentiale jobmæssigt. Det var utrolig rammende og informativt. Det gav mig en dyb indre forståelse af mig selv, og en afklaring af tidligere følelser, som jeg har kæmpet med at forstå, hvor de kom fra.
Det har givet mig en indre ro og modenhed. Det betyder, at jeg nu kan bruge min energi konstruktivt på at kigge fremad og fokusere på nuet og fremtiden. 
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at få foretaget sådan et livsbaneforløb hos Helle.” Nina Kejser Ladanza

“At være i terapi hos Helle er at træde ind i et helt specielt rum, hvor man ikke kan have andet end fuld tillid med det samme. Der er helt åbent, og for mig var det et vendepunkt … ikke bare fordi der var nye erkendelser – der skete også noget nyt på et dybere plan.” Kh Hannibal Nielsen

“Jeg fik lavet et livsbaneforløb/spirituel coaching, der skulle handle om muligheder og potentiale for min virksomhed. Helle så ikke bare en genial teknisk løsning på mine udfordringer men hjalp mig også til at overvinde alle personlige begrænsninger. Det var helt sikkert alle pengene værd og meget mere til….” Andreas M.

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Livsbaneforløb - slip fortiden og find din livsmission