Psykoterapeut København Katrine Boeck

Gruppe/egenterapi i Kbh. For terapeutstuderende med angst. V/ Psykoterapeut MPF

23/07/2018 - 10:30

 EGENTERAPI UNDER UDDANNELSE TIL TERAPEUT
-  SAMT 2 GANGE MED EN GRUPPE MED ANGST SOM TEMA

I en lille gruppe møder du andre terapeut studerende, som måske kender til angst, eller som selv lider af angst. Gruppen mødes 2 gange i løbet af 2018, mens du går i egenterapi hos mig. Jeg er Psykoterapeut MPF, og egenterapien hos mig under din uddannelse kan derfor give dig optagelse i Psykoterapeutforeningen. Det kan også være, at du læser til Body SDS-terapeut, imago parterapeut, coach, traumeterapeut eller lign. 

Angst bliver et hovedtema i gruppen, hvor egenterapien tager udgangspunkt i hele dig.  Måske du lige nu står i svære følelser, som kalder på din egenomsorg, men som måske er svær at iværksætte eller holde fast i? I egenterapien vi finder veje til at processe stærke følelser og sårbarhed privat og som fremtidig terapeut.

I gruppen kommer vi lidt ind på den vej du har valgt med at skulle arbejde med at hjælpe andre. For  hvordan kommer man som terapeut tilbage til sig selv, når man rammes og rystes af egne svigt, traumer, stress, skam etc.? Får man løbet fra sig selv, når man hjælper klienterne? Og hvem hjælper eller redder så dig?

Leder af gruppen er psykoterapeut MPF Katrine Boeck, som selv lider af angst, og som har indrettet sit liv og praksis efter angsten. Teoretisk retning: integrativ psykoterapi, samt kropsterapi.

 

Kontaktinfo

Vi mødes i Søborg (ml. KBH og Lyngby) 8 km. nordvest for Københavns Hovedbanegård. S-tog til Emdrup. Bus 6A, 42 og 68 går lige til døren.

Mail for nærmere info om dato og pris: katbo@coachcare.dk eller sms på 2320 6983. 

Datoer og pris opdateres også på siden  https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/, hvor opdateringer vedrørende dandre grupper og workshops med relaterede emner også bliver sendt til dig, hvis du følger siden. 

Læs mere om gruppeleder og Psykoterapeut MPF Katrine Boeck

http://coachcare.dk/angst-psykoterapi-samtaleterapi/

http://coachcare.dk/psykoterapi-kobenhavn-lyngby-psykoterapeut-mpf/

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Angst hos terapeutstuderende - Gruppe i KBH