Psykoterapeut København Katrine Boeck

Gruppe for terapeuter med angst (KBH)

19/11/2019 - 18:00

 

Hvordan håndterer vi angsten i det terapeutiske rum?

I en lille gruppe møder du andre terapeuter, som enten selv lider af angst, eller som oplever angst hos deres klienter og måske rystes af den eller mangler redskaber til den. 

Vi vil også komme ind på temaer som skam og lavt selvværd, og hvordan man processer sig selv i sådanne følelser både privat og som terapeut.

Når nu man har valgt at arbejde med at hjælpe andre, hvordan kommer vi terapeuter så tilbage til os selv, når vi selv rammes og rystes af vores egne svigt, traumer, stress, skam etc.? Får vi løbet fra os selv, når vi skal redde andre? Og hvem redder så dig?

Måske du pt. står i svære følelser, som kalder på din egenomsorg, men som måske er svær at iværksætte eller holde fast i?

Leder af gruppen er psykoterapeut MPF Katrine Boeck, som selv lider af angst, og som har indrettet sit liv og praksis efter angsten.

 

Pris og sted

Vi mødes 3 eftermiddage eller formiddage (lørdage kl. 14.00 - 16.45, eller tirsdage kl. 9.30 - 11.45). Hvis ikke du kan på disse tidspunkter, så kontakt mig gerne og fortæl, hvornår det er muligt for dig. Der er altid muligheder for at starte nye grupper op. Der er også en gruppe for terapeut/psykologi studerende.

Du deltager i en lille gruppe med 5 - 8 personer. Vi mødes hver 3. uge. Der er løbende optagelse i 2019. Du betaler for 3 gange ad gangen, og er derfor kun bundet for 3 gange. 

Hvis I er en gruppe på min. 3, der gerne vil starte op for jer selv, så er det også en mulighed. Evt. også på anden adresse.

Prisen er 1.900,-. Gruppen giver adgang til individuelle sessioner med rabat.  

Vi mødes i Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 42 og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

 

Kontaktinfo

PÅ MAIL OG TELEFON:  katbo@coachcare.dk eller tlf / sms 2320 6983.

 

Læs mere

http://coachcare.dk/angst-psykoterapi-samtaleterapi/

http://coachcare.dk/psykoterapi-kobenhavn-lyngby-psykoterapeut-mpf/

 

 

 

 

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: https://coachcare.dk/
Skriv eller ring på 23206983, eller send en mail til katbo@coachcare.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Angst hos praktiserende terapeuter