Gruppeforløb med opstillingsmetoden for terapeuter

GRUPPEFORLØB FOR KROPS - OG PSYKOTERAPEUTER

Elsker du at nørde med nye tilgange til at løsne op for fysiske, psykiske og mentale udfordringer hos dine klienter?

Er du uddannet krops - eller/og psykoterapeut og på udkig efter fagpersonlig inspiration og ny viden?

Har du hørt om og fået anbefalet Systemisk/ Organisations/ Familieopstilling men ved ikke helt hvad det går ud på. Så grib muligheden for at fordybe dig i metoden i moduler at 3,5 time.

Du bliver en del af en lukket gruppe som mødes 5 tirsdage kl.18-21:30 fra d.9. april og sidste gang 4. juni. Vi mødes i ulige uger.

Du finder flere oplysninger her:

Gruppeforløb for psyko – og kropsterapeuter

Jeg har lavet gruppeforløb med opstillingsmetoden for private siden 2018. Nu er det tid til at invitere psykoterapeuter og kropsterapeuter indenfor til et gruppeforløb over 5 aftner.

Jeg har selv en faglig baggrund som socialpædagog og familie – og psykoterapeut.

Desuden har jeg en basisuddannelse indenfor healingmassage. Jeg søgte en metode som kunne samle mine forskellige tilgange og ønske om at arbejde holistisk. Det fandt jeg tilbage i 2015 på Institut for Systemisk Opstilling. Siden har jeg med stor effekt anvendt familie – og systemisk opstilling i mit arbejde med grupper, individuel terapi, med familier og som supervisions redskab i medarbejdergrupper.

Metoden er udviklet af tyskeren Bert Hellinger og udspringer bl.a fra psykodrama og gestaltterapi.

Min erfaring er at jeg kan støtte mine klienter i at få kontakt med ubevidste dele og vigtig viden fra slægten, som ofte kan afhjælpe de symptomer som der opleves. Man kan sige at metoden tydeligt viser vores forbundethed som mennesker, i praksis.

Efter en kort samtale, eksternaliseres det indre billede, forstået på den måde at den der skal have lavet en opstilling, stiller repræsentanter op for de implicerede personer eller andre elementer. Repræsentanterne kan ”downloader” viden fra det morfogenetiske felt der arbejdes.

Vi kan som stedfortrædere for hinanden hente oplysninger som er brugbare til at løsne op for den problemstilling som der er et ønske om at få en større klarhed over.

Det er også muligt at arbejde med metoden ved at anvende filtstykker som lægges ud på gulvet eller genstande og figurer anvendes som repræsentanter i stedet for mennesker.

På gruppeforløbet vil I alle få lavet en opstilling. Alle temaer er mulige at arbejde med. 

Derudover vil der være små individuelle øvelser og mulighed for at dele egne personfaglige oplevelser fra gang til gang. Jeg blev opfordret til at lave et forløb for terapeuter med den begrundelse at det ville være en gruppe af mennesker som havde arbejdet meget med sig selv. Min erfaring siger mig at det ikke nødvendigvis er tilfældet og at mange lægfolk som har deltaget i mine forløb har haft en høj grad af selvindsigt. Men det vil give mulighed for en spændende fællesfaglig udveksling.

Forløbet er ikke et undervisningsforløb som gør dig i stand til selv at lave hele opstillinger. Men små enkle øvelser vil du kunne tage med og anvende til at berige dit personlige- og arbejdsliv med.

Vil du vide mere: Opstilling skal prøves. Den er umulig at forklare metodens storhed i ord. Har du flere spørgsmål, så kan vi sagtens tage en snak over telefonen, så du bliver sikker på din beslutning.

Hvornår: 

Hver anden tirsdag 9/4, 23/4, 7/5, 21/5, 4/6 2024.

I tidsrummet 18:00 – 21:30. 
Der vil være the, kaffe og snacks. 

Pris: 

5000,-

Earlybird før 1.januar 4500,-

Tilmelding: Allersenest 1. marts 2024. Du er sikret plads når du har betalt depositum på kr. 1500,-

Kontakt:

Benedicte Helgason

Skriv til pranainpic@gmail.com

Ring til 25 65 62 56

Læs mere om metoden : www.benedictehelgason.dk 

__________________________

Psykoterapeut & cert. familieopstiller Benedicte Helgason
Læs mere på https://benedictehelgason.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gruppeforløb med opstillingsmetoden for terapeuter