Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Gravidyoga for en god graviditet og fødsel

19/08/2020 - 16:45

Gravidyoga

 

Med Arenze Fischer, Yogalærer, Gravidyogalærer, Efterfødselsyogalærer, Børneyogalærer, Mindfulness-instruktør

 

ONSDAGE, kl 16:45-18:00

Datoer: 19/8, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9, 7/10

PRIS: 8 gange for kr. 900,-

 

(If English speakers sign up we teach these courses in English)

 

Gravidyoga er en blid men styrkende form for yoga, der tager hensyn til den gravide krops formåen. Vi arbejder målrettet på at lette de gener der kan opstå når kroppen konstant er i forandring og giver tips til hvad du kan gøre hjemme. Vi skal arbejde med at bevare smidighed og opbygge styrke for at gøre kroppen klar til fødslens hårde arbejde. Men yoga går dybere end det rent kropslige og vi træner også konkrete mentale og åndedræts-øvelser du kan bruge under fødslen. Gennem hele forløbet vil der være fokus på at lave øvelser der er beroligende, til glæde for dig både før, under og efter fødslen.

Du kan begynde til Gravidyoga efter uge 12 og du behøver ikke at have prøvet yoga før for at være med. Vi har hold, hvor der tages hensyn til hvor hver enkelte er i sin graviditet.

Arenze Fischer har undervist siden 2002, og har udgivet en DVD om yoga for gravide. Hun er uddannet yoga- og meditationslærer fra Galway Yoga Centre i Irland, uddannet gravidyogalærer hos jordemoder og yogalærer Judy Cameron og efterfødsels- og babyyogalærer hos Uma Dinsmore-Tuli og Efterfødselslærer hos Maria Allingham. Derudover er hun Børneyogalærer fra Det Lille Yogahus – og så er hun mor til Amalie og Birk. "Jeg underviser i yoga for gravide for at inspirere kvinder til at arbejde bevidst med deres åndedræt, sind og krop, både for at få en lettere graviditet og for at få en bedre fødsel. Efter fødslen giver yoga og afspænding energi, ro og overskud til at være nærværende sammen med det lille barn." 

Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke, se Betingelser og Levering. Det er helt i orden og normalt at misse en gang eller to, der refunderes ikke penge for missede gange, og gives ikke rabat hvis du ved det i forvejen, undtagen hvis du har termin i slutningen af forløbet, så kan vi give rabat ift. de sidste missede gange.

 

STED: Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TID: ONSDAGE, kl 16:45-18:00, Datoer: 19/8, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9, 7/10

PRIS: 8 gange for kr. 900,-

TILMELDING:
Gravidyoga hos Blå Himmel Yoga

 
Gravidyoga hos Blå Himmel Yoga

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Gravidyoga for en god graviditet og fødsel med Arenze Fischer Blå himmel Yoga