Thetahealing Helle Brinch

Gratis webinar - Vend din lavere bevidsthed til en højere bevidsthed

Vend din lavere bevidsthed til en højere bevidsthed

 

Hvem er du egentlig og hvad definerer dig? Dine tanker og følelser eller din hjerne og underbevidsthed. Vi ved, at vores underbevidsthed styrer vores tanker, følelser og nervesystem 90 % af tiden og ved, at 70 % af de tanker, der stammer fra vores underbevidsthed, er destruktive. Hvordan får vi så adgang til denne underbevidsthed og kan vi omdanne negative hændelser til positive følelser?

 

Du er inviteret til et fantastisk, livsændrende webinar, der handler om DIG og om hvordan dit nervesystem kan være fanget i tilstande af frygt og dermed køre fast. Det handler om hvordan din selvbevidsthed og personlighed holder dig fast i gamle vaner og overbevisninger. Det handler om at aktivere et større system, som involverer andre dele af hjernen og et elektromagnetisk felt omkring dig – vi kan kalde det en ”højere” bevidsthed.

 

Vi vil give dig nogle af de erfaringer vi har samlet gennem i alt 37 års arbejde med terapi, energipsykologi og hypnoterapi, så du kan hjælpe dig selv med at slippe dit negative loop og skabe dit liv fra en højere bevidsthed. Desuden vil du få en vidunderlig guidet hypnose til at møde din højere bevidsthed og lade den heale dit liv.

 

Vores første webinar er helt GRATIS, så kom med fredag den 4. juni kl. 14.00. Er du forhindret fredag, vil du få tilsendt webinaret efterfølgende ved tilmelding på mail.

 

Skriv en mail til Metteherslund@protonmail.com med ordene ”Ja tak til webinar”.

 

Mette Herslund og Helle Brinch

 

Ved tilmelding accepterer du tilmelding til vores nyhedsbrev, og kan til enhver tid afmelde dette igen.

 

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gratis webinar - Vend din lavere bevidsthed til en højere bevidsthed