Line Larsen cand.mag. i Psykologi og Udviklingsprocesser

Video

17/09/2017 - 20:58

Lige nu får du et helt genialt eksempel på, hvordan du får mere overskud og frihed ved at arbejde smarter i stedet for harder som selvstændig.

Du får en lille video på under 7 minutter, hvor du finder ud af, hvordan du får mere ud af din tid og skaber et større overskud med en mindre indsats.

Lige nu får du gratis adgang til den korte video ved at skrive dit navn og din e-mail HER: https://friogkreativ.simplero.com/S/http://friogkreativ.dk/fa-mere-tid-overskud-og-fokus-din-virksomhed/?ref=832-Levlykkeligt-specifikt  

Det handler om at tænke langsigtedet og blive bedre til at fokusere på dine vigtigste opgaver.

Det skaber en kæmpe forskel at zoome ud og arbejde smarter i stedet for harder. Det handler om at tage udgangspunkt i hvordan du ønsker at leve dit liv, og opbygge din virksomhed, så den støtter dig i det. 

Jeg har selv opbygget min virksomhed, så den støtter mig i at leve det liv, der giver allermest mening for mig. Jeg har for eksempel opbygget min virksomhed, så den har givet mig frihed til at realisere min drøm om at flytte ud i naturen og bygge et halmhus :)

Min virksomhed og mit fokus på at tænke og handle langsigtede har givet mig en kæmpe frihed og det har betydet, at jeg for eksempel har tid til at hygge mig med at dyrke meget af vores egen mad :)

Du får adgang til den lille værdifulde video, med det geniale eksempel på, hvordan du kan arbejde smarter i stedet for harder ved at skrive dit navn og din e-mail HER   

God fornøjelse med videoen ;)

Alt det bedste
Line Larsen
Cand.mag i psykologi og udviklingsprocesser

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Gratis video "Fokuser langsigtede som selvstændig og nå længere"