Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Gratis manifestationsaften med Thetahealing på Østerbro i København

22/03/2017 - 19:00

Er dit liv, det du gør det til? Eller er det, som nogen siger, alt sammen forudsagt af skæbnen? For mig giver det ikke mening at tro på, at alt er forudsagt af skæbnen. Min overbevisning er, at vi er spirituelle væsner, manifesteret i fysisk form, at vi selv skaber den verden vi lever i og ikke mindst at vi selv skaber oplevelsen af vores egen verden.

Vi har til gengæld ubegrænsede muligheder for at skabe lige præcis det, vi ønsker. Vi skaber faktisk allerede nu. Hele tiden. Ubevidst eller bevidst. Vi skaber med det vi tænker. Vi skaber med de overbevisninger, vi bærer i underbevidstheden.

Hvad vi tænker og siger, har direkte indflydelse på, hvad det er vi oplever, at vi manifesterer i vores konkrete liv. Uanset om det vi oplever, føles godt eller dårligt. Hvis du konstant tænker, at du er fattig, er det det du vil opleve, at du er. Hvis du konstant siger til dig selv, at du har økonomisk overflod, masser af penge eller penge nok til det, der er vigtigt for dig, er det det, du vil opleve. Så det er derfor, at det er vigtigt at have og bevare et positivt sind.

Du har sikkert hørt det tusind gange før. Tænk positivt. Det er bare ikke altid så nemt. For hvis du husker det 5 minutter om dagen og så lige så stille glider tilbage til tankerne om alle dine frustrationer, din frygt og alt det, som ikke er, som du ønsker det i dit liv, lige nu. Så vil din underbevidstheds negative tankemønstre styre det, du oplever i dit liv det meste af tiden.

Men det du kan gøre, er at finde sammen med andre og manifestere positivt sammen med dem i en tilstand, hvor du samtidig påvirker din underbevidsthed og får skabt positive billeder dernede, så det er dem, der virker ind på din virkelighed, også når du er i gang med din hverdag.

Når vi er mange, der manifesterer samtidig, bliver energien stærkere og det bliver derfor meget lettere at tiltrække det, du ønsker.

Derfor vil jeg gerne invitere dig til en manifestationsaften, hvor vi sammen vil manifestere det bedste af det, vi hver især ønsker os i vores liv.

På aftenen vil vi lave en kærlighedsmeditation. Det er en meditation, der får dig ned i dit hjerte og skaber kontakt til den reneste kærlighedsenergi. Et rigtig godt sted at være, når man skal manifestere.

Jeg vil også lave en lille healing

Og så vil vi sammen manifestere.

Det foregår onsdag d. 22. marts kl. 19-20.30 på Østerbro.

Det er gratis første gang. Der er kun plads til 8, så jeg skal bede dig om at tilmelde dig med det samme, så du sikrer dig en plads.

Du melder dig til ved at sende mig dit fulde navn, telfonnr. samt din mail. til eva@kreativcoaching.dk

Jeg glæder mig til at se dig.

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Gratis manifestationsaften med Thetahealing på Østerbro i København