Thetahealing Helle Brinch

Gratis intro/workshop til ThetaHealing kursus/uddannelsen

GRATIS INTROAFTEN / WORKSHOP I THETAHEALING.

Da ThetaHealing er den mest dybdegående og samtidig kærlige og simple behandlingsform jeg har mødt, ønsker jeg at lære den videre til andre, uanset om du vil bruge den til dig selv, eller som behandler.

ThetaHealing består af en ideel blanding af clairvoyance, terapi, coaching og healing der foregår i meditative theta-hjernebølger, hvormed underbevidste overbevisninger kan identificeres og omprogrammeres.

Vores tanker styrer vores følelser og handlinger og dermed vores selvopfattelse. Forskere mener, at ca. 70 % af vores tanker/overbevisninger er negative og skabt helt tilbage til vores tidlige barndom og at nogle endda er nedarvet fra vores forfædre (epigenetik). Disse negative overbevisninger skaber stress i vores liv som er en hovedfaktor til sygdom. Psykisk er de med til at fastholde os i vante roller samt i et lavt selvværd, der kan hindre os i at skabe det liv vi ønsker.

På denne workshop vil du lære om theta-hjernebølger, du vil lære hvordan vores overbevisninger er blevet skabt og hvordan vi kan identificere dem og ændre dem energetisk. Du vil høre om PhD Bruce Lipton’s forskningsresultater, der viser at vores overbevisninger er i alle celler i vores krop og dermed har en væsentlig påvirkning på vores psyke og helbred.

Du vil lære at muskelteste egne overbevisninger og få en smagsprøve på hvordan du selv kan ændre dem og erstatte med positive overbevisninger.

Du vil desuden få mulighed for at afprøve egne clairvoyante evner.

Foredraget er for alle der er interesserede i at kunne skabe det liv de ønsker på både det fysiske, psykiske, mentale og spirituelle niveau.

Helle Brinch har arbejdet med psykoterapi, hypnoterapi og ThetaHealing igennem de sidste 13 år og undervist ca. 200 personer i ThetaHealing.

Tid: Torsdag d. 19. juli kl. 17.30 – 19.30
Sted: Hyldegårdsvej 29, 2920 Charlottenlund

Tilmelding på heartacademy.dk@gmail.com

Læs mere om uddannelsen & kurserne i ThetaHealing her: http://www.hellebrinch.dk/thetahealing-efterar-18/

Læs min historie om hvorfor jeg blev vild med ThetaHealing:http://www.hellebrinch.dk/thetahealing-kraftfuld-og-blid-min-historie/

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gratis intro/workshop til ThetaHealing kursus/uddannelsen