Parterapi-parterapeut.dk i København

Gratis Fyraftens Yoga i København

13/03/2020 - 16:30

Gratis Fyraftens Yoga
Fredag eftermiddage efter arbejde
København ved Ny Ellebjerg Station

Gratis yoga og afspænding
Alle over 18 kan være med

Der er overvejende fokus på det fysiske, men yoga er også kendt for mange andre effekter som fx afstresning, fokus, koncentration, udholdenhed, balance, kropskontakt ... samt det mentale, psykologiske og spirituelle. Yoga har også kendt for at hjælpe til regulering af organer, blodsukker, forbrænding, fordøjelse, immunforsvar ...

Sund psyke i sund krop

Det er bedst ikke at have spist lige inden / træne på tom mave. Derfor serverer vi en lækker, sund og energifyldt shake bagefter, så du afstresset, afspændt og veltilpas kan gå hjem på weekend. Vi er samtidig meget optage af ernæring og kan også hjælpe dig med sundhed, energi, livsglæde, vægtkontrol og vægttab.

Vi går op i krop og ernæring

Træning er vigtigt, men kun 20% af resultaterne. Ernæringen står for 80% af resultaterne. Derfor hjælper vi både med motion, ernæring, coaching og livskvalitet – så du kan blive den bedste version af dig selv samt få den krop og det liv der skal til for at du kan nå de resultater du ønsker.

Helt gratis første gang

Første gang er det helt gratis inkl. en gratis shake. Ønsker du at fortsætte, kan du købe et klippekort til 10 lækre shakes for kun kr. 250. Så kan du deltage når det passer i dit program og kun betale for din shake når du deltager – selve yoga-træningen er gratis.

Praktisk

Vi har i en vis udstrækning yoga-måtter og tæpper, men du kan med fordel og for en sikkerheds skyld tage dit eget med. Vi træner en halvanden times tid samt hygger og nyder shaken kl. 18.00. Der trænes overvejende Hatha Yoga inkl. opvarmning og afspænding. Alle over 18 år kan deltage i Yoga. Det anbefales altid at man tilpasser yoga-øvelserne efter krop og praktiske forhold. Al deltagelse inklusive er selvfølgelig helt for eget ansvar, regning og risiko. Stedet, coaches og instruktører m.v. kan ikke gøres ansvarlig i noget forhold eller genstand for erstatning- og søgsmål.

Spørgsmål og tilmelding

Kasper T. Larsen
RYT 200 international eksam yoga lærer
Tlf. 6166 1900

__________________________

Cert. coach og eksam. psykoterapeut Kasper T. Larsen, MBA
Psykoterapi, Parterapi, Sexologi, Imagoterapi og Access Bars
Alkoholbehandling og terapi til Voksne børn af alkoholikere
Læs mere https://parterapi-parterapeut.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Gratis Fyraftens Yoga | Fredag eftermiddag | København